Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Cine a spus că cerceii dintr-o pereche trebuie să fie la fel, iar machiajul trebuie să arate atât de natural de parcă nici nu ar fi? Uită pe o clipă de convențiile zilnice și fii un pic mai jucăușă. Anume machiajul și cerceii îți oferă posibilitatea să-ți dai frâu liber. Chiar și doi cercei absolut diferiți se pot asorta perfect. Originalitatea se ascunde în detalii. Machiajul distinctiv sau cerceii asimetrici îți vor asigura atenția celor din jur.

 

Pentru că la Vivantis avem totul - de la geantă până la parfum, am dat frâu liber fanteziei și am asortat tot ce ne-a plăcut și cum ne-a plăcut. :-)

 

Am asortat cerceii distinctivi de culoare aur galben și roz cu machiajul ochilor bine delimitat de culoare albă. Creionul alb simplu face minuni. Ai nevoie doar de mișcări ferme și răbdare. Colțurile interioare ale ochilor și buzele le poți lăsa nude și astfel bijuteriile vor ieși perfect în evidență. Sau poți fi la fel de îndrăzneață ca și noi și aplică luciu și sclipici oriunde se poate.

 

 

 

 

În cazul bijuteriilor de culoare aurie sau rose gold străduiește-te să ai machiajul de culori neutre, ca să nu concureze cu bijuteriile. Bijuteriile de aceste culori se potrivesc perfect cu pielea bronzată, deci sunt perfect potrivite pentru vară.

 

Când altădată dacă nu vara să dai frâu liber fanteziei. Experimentează și oferă vizajului tău o picătură de unicitate. Ai o mulțime de posibilități. :-) Ce-ar fi să deschizi secția cercei asimetrici?

 

 

 

 

 

 

 

Al doilea look - am accentuat un trio de cercei argintii aparent incombinabili cu un ruj albastru expresiv, iar pleoapele le-am acoperit cu un strat de sclipici. Dacă rujul albastru lipsește în arsenalul tău cosmetic, încearcă să folosești dermatograful, îți va oferi servicii similare cu rujul.

 

La început însă e întotdeauna o bază de calitate. Indiferent dacă dorești să atragi atenția asupra ochilor sau a buzelor, ai grijă cum va arăta pielea ta. Dacă nu te necăjește tenul gras și problematic nu economisi iluminatorul și spray-ul de fixare. Tenul total pudrat și mat nu mai este demult la modă.

 

Vezi, e suficient doar să accentuiezi câte ceva și să dai frâu liber imaginației. Chiar dacă am combinat cerceii asimetrici cu o picătură de extravaganță, vei fi probabil de acord cu noi, co niciun look nu arată dur. Moda și cosmeticele au fost întotdeauna însoțite de distracție, probare și combinarea lucrurilor aparent incombinabile.