Cercei single
În zodia aurului

Vremurile în care cerceii puteau fi cumpărați doar în perechi sunt demult în trecut. Inspiră-te de noul trend din lumea bijuteriilor - cercei sigle. Cu cerceii single poți da frâu liber creativității tale.Dar bijuteriile înseamnă mai mult decât doar cercei. Vă puteți accentua frumusețea și farmecul și cu alte piese. Joacă-te cu o combinație de mai multe inele, brățări sau coliere fine. Tot ce trebuie să faci este să urmezi o regulă simplă și să combini numai bijuterii de aceeași culoare.

Pune-i și pleacă

 

Flirtezi cu ideea de ați străpunge o gaură în cartilajul superior al urechii (așa-numitul piercing helix)? Avem pentru tine o soluție nedureroasă. Cerceii single selectați sunt creați special pentru acest loc - chiar și fără a fi nevoie de o gaură în ureche. Datorită formei lor, se potrivesc perfect în pliul urechii, trebuie doar să-i aranjezi.

 

 

Manifestează-te cu bijuterii

 

Dacă îți place simetria, nu vei rămâne dezamăgită. Alege doi cercei identici și pur și simplu crează-ți propria pereche pe care nimeni nu o are. Pentru ca frumusețea și decorul urechilor tale să iasă cu adevărat în evidență, coafura ideală este părul prins în coadă sau coc.

Alți cercei single