Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea GRATUITĂ
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Începutul Anului Nou ne îndeamnă să facem o recapitulare și o evaluare a evenimentelor, care s-au petrecut. În anul 2018 au fost multe schimbări. Și ce ne va aduce anul 2019? Deocamdată ne promite fericire și bogăție. Am amestecat pentru tine un cocktail din simboluri și urări de Anul Nou. Inspiră-te și gândește-te, ce îți dorești tu însuți.

 

 

 

Sănătate

Cum se spune, fericirea și sănătatea sunt mereu împreună, dar sănătății trebuie să-i oferim timp. Gândește-te la sănătatea ta și ai grijă de tine. Cândva grija oferită ți se va reîntoarce.

 

 

Multe succese și multe dorințe împlinite

Fă rost de o piesă nouă la modă, sau alintă-te cu parfumul preferat. E important să te simți în Anul Nou tu însuți și succesul nu se va lăsa așteptat.