Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

 

Dorești să ai ținute de vară perfecte? Atunci ajustează-le cu un machiaj trendy de vară, care îți va oferi încredere în sine.

Fie că preferi clasica, sau experimentezi cu plăcere, în inspirația noastră nouă vei găsi ceva pe placul tău.

 

 

 

Bronzerele și iluminatoarele sunt "must have" de vară. Dacă până acum nu ai acordat nicio atenție acestor cosmetice, vara va trebui să remediezi acest lucru. E suficient ca după ce te machiezi ca de obicei, să aplici un pic de iluminator pe pomeți. Vei conferi machiajului tău un nivel mai înalt, iar în combinație cu razele de soare pielea ta va străluci frumos.

 

Vara este o perioadă distractivă și jucăușă. Renunță la prejudecăți și machiază-te mai colorat. Dacă nu ești încrezută, începe fără grabă și ușurel și completează-ți machiajul neutru cu un creion colorat sau cu farduri colorate pe linia de jos a ochiului. Nu-ți fie frică să expeimentezi, machiatul e vesel. :-)

 

Vara este sezonul călătoriilor. Oriunde planifici să pleci, cu siguranță ți-ai spus că vei reduce numărul de cosmetice din gentuța de voiaj. E suficient să ambalezi doar produse multifuncționale. Nu ai nevoie de ruj și fard de obraz. Ai nevoie doar de un produs 2în1, pe care îl poți aplica pe buze și pomeți.

 

Dacă vei alege paleta de farduri ideală pentru călătorii, mizează pe una care conține nuanțe mate neutrale, pe care le poți folosi pentru ați accentua sprâncenele. Pentru vară sunt la fel minunate fardurile de ochi lichide sau gel. Pe de o parte sunt rezistente în zilele toride, iar pe de alta le poți folosi ca eyeliner neobișnuit.

 

Ți-au plăcut recomandările noastre pentru machiajul de vară? Vom fi bucuroși dacă vei partaja inspirația și prietenilor tăi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde