Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu


Aromă fermecătoare, floare violetă și o putere de vindecare enormă. Levănțica este una dintre cele mai populare plante, pe care o poți vedea aproape în fiecare grădină. Se mândrește cu efectele sale vindecătoare și antibacteriene, regenerează și întinerește pielea. În plus calmează și armonizează nu doar corpul dar și sufletul.

 

 

 

Parfumurile și aromele ușoare florale sunt parte a verii. Dar te-ai întrebat, cum ai putea să-ți parfumezi casa în lunile de vară? Lumânările sunt must-have pentru sezonul de toamnă, dar și vara flacără scânteietoare a lumânării va spori atmosferă serii de vară, petrecute pe terasă.

 

Ți-au plăcut recomandările noastre cosmetice cu aromă de levănțică? Dacă da, vom fi bucuroși de patajarea pe rețelele sociale.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde