Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Îți place să oferi pielii tale tot ce-i mai bun? Atunci lasă-te fermecată de cosmeticele naturale, în care se combină efectele dovedite ale ierburilor, esențelor parfumate și altor ingrediente naturale.


Alintă-ți pielea cu cosmetice pline de ierburi și esențe naturale. Încearcă, spre exemplu, produsele cosmetice de la marcile Kneipp. Produsele cosmetice verificate de-a lungul anilor, care sunt create într-un mediu pitoresc în contat strâns cu natura.

 

Pe paginile noastre poți găsi noutăți din lumea cosmeticelor din Italia. O combinație de ingrediente naturale cu ingrediente active eficiente, care oferă produse fiabile și de înaltă calitate pentru toată familia. Fă cunoștință, produsele cosmetice N.A.E.

 

Uleiurile pentru piele devin în ultimul timp tot mai populare. Spre deosebire de creme, ai la dispoziție o substanță de 100%, pe care o poți folosi pentru curățarea și hidratarea tenului. Poate că ai încercat deja vre-o unul, dar nu te-a impresionat. Ai avut după folosirea uleiului pielea uscată sau dimpotrivă grasă? Aplicarea uleiurilor nu este un proces complicat, dar trebuie respectate câteva reguli, ca să poată oferi tenului nostru ceea ce au mai bun:

 

1. Alegerea uleiului conform tipului pielii - nu subestimați acest pas. E important să alegi uleiul potrivit tipului tău de piele, ca să nu aducă mai multe daune, decât folos. Ține cont de regula, că pentru pielea mai grasă se potrivesc uleiurile mai ușoare și mai uscate, iar pentru pielea uscată dimpotrivă, uleiuri mai dense și mai hrănitoare.

2. Pielea umedă - Acest lucru poate fi surprinzător, însă uleiurile nu hidratează ele însuși. Prin urmare, sunt perechea indispensabilă cu apa, deci înainte să le aplici, umezește pielea. E suficient să clătești fața, să o umezești cu un tampon sau să aplici câteva picături de apă florală.

3. Nu exagera - pentru întreaga regiune a feței și gâtului vor fi suficiente doar câteva picături de acest fluid rar. Aplică uleiul delicat cu vârfurile degetelor. Masajul plăcut poate deveni un bonus al rutinei zilnice :-). După o clipă masează încă o dată pentru o absorbție mai bună.

 

Încercăm să ne răsfățăm părul și pielea cu diferite produse cosmetice în fiecare zi. Dar, le oferim într-adevăr tot ce-i mai bun? Cosmeticele naturale sunt fabricate mai ales din ingrediente naturale de înaltă calitate cum ar fi uleiurile vegetale, esențele naturale și extractele din ierburi, fără exces de chimie. În ele nu vei găsi componente toxice, petroliere sau cancerogene, care apoi pot pătrundmîn piele și păr. Ce ține de cosmeticele pentru păr, alege produse fără parabeni, siliconi și sulfați, care încarcă inutil scalpul și părul. Datorită șampoanelor naturale, părul tău va deveni puternic, strălucitor și sănătos nu doar la privire, dar și la atingere.

 

Ți-a plăcut inspirația noastră și ai dori să o împărtășești și altor fani ai cosmeticelor? Atunci partajeză prietenilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde