Culorile, care vor domni în acest an

 

 

Tendințele culorilor sunt determinate de o echipă de experți din compania Pantone. Aceste culori reflectă nu doar trendurile de modă în domeniile de textil sau design, dar la fel reacționează și la dispoziția societății și indică direcțiile de viitor. Deci, care sunt aceste culori?

 

Culoarea speranței și optimismului

Culoarea de bază a anului 2019 este culoarea coral sau Living Coral și în setul de mostre o veți găsi sub codul PANTONE 16-1546. Experții au ales culoarea, care aduce optimism, speranță, bucurie și sentimente de apartenență în lumea tulburată de azi. Din puct de vedere a modei această culoare este o alegere bună, deoarece cu excepția femeilor roșcate, se potrivește tuturor tipurilor.

Blondinelor și tipurilor mai deschise datorită acestei culori fac impresia de zâne eterice, brunetelor le stă bine la fel și le accentuiazăpartea romantică a personalității lor, iar cu femeile cu păr negru face minuni adevărate. Combinația aspectului mai întunecat sau exotic cu culoarea coral, vă insuflă o senzație de parcă ați fi în vacanță în Caraibe.

Cum să procedezi?

 

 

Depinde doar de tine, dacă te vei lăsa influiențată de trendurile de modă, astfel încât să înlocuiți piesele de bază din garderobă, sau minimalis vei face rost de 2 sau 3 piese, de care te vei bucura sezonul acesta și pe care le vei asorta cu piesele clasice și atemporale. E bineînțeles, culoarea anului nu ți se va potrivi de fiecare dată. Dar nu te îngrijora. Dictatul de modă e doar un factor, important este să te simți bine în ceea ce porți.

Alte trenduri colorate

 

 

Culoarea coral nu este unica culoare care este anul acesta IN. În afară de culoarea de bază Pantone alege și alte 12 culori pentru fiecare sezon și 4 culori atemporale de bază, care sunt IN întregul an.

După o perioadă îndelungată printre trenduri se întorc și culorile mai întunecate cum ar fi verdele măsluniu sau albastrul cobalt. Acestea se combină cu albastrul deschis sau maroul cămilă. Alte combinații pe care le puteți întâlni deja acum, sunt galbenul aunt cu verdele întunecat, albastrul pudrat, verdele gri, albastrul egiptean și maro ciocolată.

Revenirea nuanțelor naturale

 

 

Oare ce revine din anii șaptezeci? Ne vom bucura de culorile naturale și în special de nuanțele lor bogate. Bineînțeles că e vorba de diverse nuanțe de verde, la care se vor alătura culoarea argilei ceramice, cea a lacului albastru de pădure, a cerului nocturn, verdele safir și altele.

Inspirat de culorile anului 2019:

Mascara pentru gene lungi și dese (Lash Sensational Mascara) 9,5 ml
Avantajos
Maybelline
Mascara pentru gene lungi și dese (Lash Sensational Mascara) 9,5 ml
peste 2 zile la Dv.
Cercei din otel cu cristale albastre TH2700260
Avantajos
Tommy Hilfiger
Cercei din otel cu cristale albastre TH2700260
peste 2 zile la Dv.