Mai puțin e mai bine?

Vara indiană ne îndeamnă să asortăm diverse ornamente și piese mai distinctive. Crezi că nu ai pentru ele curaj? Noiîși vom oferi câteva sfaturi, cu care nu vei mai da greș.

Evită să combini ornamente identice sau similare 

Cu siguranță ai o rochie frumoasă înflorată și o poșetă înflorată și mai frumoasă, însă atât de multe flori se privesc bine doar pe pajiștea înflorită. Ornamentele animale sunt faine, dar nici în lumea reală șarpele și leopardul nu sunt prieteni. La fel stau lucrurile cu bulinele și dungile. Cu un pic de creativitate pot fi combinate cu gust și ele, însă cele de nuanță similară, mai degrabă, poartă-le pe rând cu diferite ținute. Deoarece bulinile și dungile sunt interesante în sine, vei face mai bine, dacă le vei asorta cu o piesă de o singură culoare.

 

Combinație de culori ​​​​​​​​​​​​​​

 

Nu subestima asortarea culorilor. Vezi că îți imaginezi deja deverse (ne)combinații, cum ar fi verdele cu albastrul, sau maro cu violet...Timpurile când în magazine puteai face rost doar de țesătură albastră de aceeași nuanță sunt demult în trecut. La alegerea culorilor, la fel ar trebui să ținem cont de culoarea părului și de nuanța tenului. Ai încredere în instinctul tău :-)

 

 

Piese atemporale și culori neutrale

 

Dacă nu te lași tentată de trendurile sezoniere, ai câștigat. Geacă biker, fustă, pantaloni, blugi și tricouri simple de culori de bază și toate de calitate înaltă nu pot lipsi în garderoba unei femei. Acestea apoi le poți ușor asorta cu trendurile cele mai fierbinți, vara cu ornamente tropice, iar toamna cu carouri. Cu aceste piese îți poți crea o bază minunată a garderobei, care apoi o vei asorta conform sezonului cu cele mai actuale piese, de care nu te vei putea lipsi.

 

Bijuterii și accesorii ​​​​​​​

 

Vara indiană îți insuflă idea să porți bijuterii de nuanțe calde de roșu și maro sau aur roz. Aceste culori îți vor încălzi sufletul. Și dacă vorbim de spiritualitate, nu vei da greș cu bijuteriile simbolice. Ai observat și tu bentițele și baticurile multicolore, cu care își poți înviora părul prins sau deprins? Anume ele vor oferi outfitului tău aspectul potrivit.

Piesele preferate

 

 

 

Dacă nu-ți este frică de ornamente, atunci nu ezita. Avem testat deja, că tricoul cu dungi și fusta sau pantalonii cu ornament delicat sunt perechea ideală. La fel bluza cu buline mărunte și fusta cu imprimeu leopard. Și muuulte altele. Nu ți le poți imagina? Atunci încearcă, cu siguranță își vor sta bine :-)

 

Punctul imaginar al fiecărui outfit este parfumul și machiajul potrivit. În vara indiană, care se apropie, poți reveni fără remușcări la parfumul tău picant preferat și rujul accentuat. Mâinile tale, de asemenea, vor aprecia îngrijirea corespunzătoare, iar unghiile îngrijite și decorate cu ojă pot deveni un detaliu, care nu va fi trecut cu vederea.

Ruj cremos hidratant Pure Color Desire (Lipstick) 3,1 g
Avantajos
Estée Lauder
Ruj cremos hidratant Pure Color Desire (Lipstick) 3,1 g
estimam pe 24.4. la Dv.
Paletă farduri de ochi ochi Forever Flawless Optimum 19.8 g
Cadou
Revolution
Paletă farduri de ochi ochi Forever Flawless Optimum 19.8 g
estimam pe 24.4. la Dv.
Organza - EDP
Givenchy
Organza - EDP
estimam pe 24.4. la Dv.

Ți-a plăcut inspirația noastră? Atunci distribuie și prietenilor.