Tenul frumos și impecabil este visul fiecarei femei (dar și bărbați). Însă, indiferent dacă vrem sau nu, mai devreme sau mai târziu va începe să aibă riduri.

 

 

 

Odată cu vârsta structura pielii se schimbă, iar substanțe care mențin pielea fermă și elastică scad. Mai întâi încep să apară linii fine, care cu timpul încep să se adâncească și aștfel apar ridurile. Un fenomen natural, cu trecerea timpului, devine și scăderea nivelului de colagen, elastin și acid hialuronic, care mențin pielea netedă și fermă.

 

Rolul său îl are genetica, dar și factorii factorii externi. Expunerea la razele solare puternice, fără a utiliza UV filtre, fumatul sau dehidratarea - toate ni se pot literalmente scrie pe față.

 

 

Există câteva tipuri de riduri. Cele mai cunoscute sunt ridurile mimice, care ne amintesc despre toate bucuriile noastre, dar și despre toate suferințele. Apar atunci când zâmbim sau ne încruntăm și formează în locul concret o linie. Cele de pe frunte le putem evita, dacă vom înceta să ne încruntăm, vom elimina stresul și ne vom proteja de razele solare.

 

Deshidratarea în urma folosirii insuficiente de lichide, sau în urma îngrijirii incorecte, este literalmente un magnet pentru apariția a noi și noi riduri nedorite.

Cosmetice Payot

 

Cineva încearcă sfaturile verificate din bătrâni, suplimente alimentare și gimnastica facială, altcineva încearcă comoditățile timpului prezent. Chirurgia plastică la fel ca și industria cosmetică, ne pot îndeplini toate dorințele noastre, apărute în goana noastră după un ten elastic, astfel fiecare își poate alege cea mai bună modalitate cum să scape de riduri.

 

 

 

Cum se spune, ce înveți din tinerețe...Obișnuiește-te să-ți îngrijești cu regularitate pielea, care peste câțiva ani îți va mulțumi. La această vârstă este suficient să folosești un minim de produse cosmetice, dar crema hidratantă este esențială.

 

 

Nu-ți face griji, nu-i totul pierdut. Important e să nu uiți despre crema ta hidratantă preferată. Dar totodată e timpul să faci rost și de ajutoare în formă de coenzimul Q10, acid hialuronic sau vitamina C. Nu uita să faci peeling cu regularitate. Iar în calitate de recompensă oferă-ți relax cu mască hrănitoare, care se potivește tipului tău de ten.

 

 

Contururile feței tale nu mai sunt atât de ferme, tenul își pierde volumul și mușchii faciali slăbesc. Lărgește-ți colecția de cosmetice cu un ser, care mână la mână cu crema hidratantă îți va îngriji pielea. De data aceasta mizează pe creme, pentru fermitatea pielii. Peelingul cu regularitate și măștile regenerative sunt firești. Un ajutor plăcut poate fi masajul facial. De un adevărat relax și răsfăț te poți bucura la salon, dar îngrijirea de rutină a pielii ți-o poți face mai plăcută cu un masaj facial chiar tu singură.

 

 

Lumina de control cu denumirea "Îngrijire intensivă" începe a licări neîncetat. În perioada dificilă de menopauză procesul de îmbătrânire accelerează și nu uită nici de piele. Ridurile sunt tot mai multe, tot mai adânci, elasticitatea pielii se reduce și în plus pielea este subțire și fragilă. Oferă-ți îngrijire regulată și fă din procedurile obligatorii un ritual relaxant.

Ți-au fost interesante recomandările noastre practice în lupta cu ridurile? Partajează cu prietenii.