Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Crăciunul a trecut cât ai clipi, de Revelion am sărbătorit anul vechi și iată-l - Anul Nou e aici. Ai avut și tu o vacanță de Crăciun plină de dulciuri și bucate gustoase, dar nu prea sănătoase, care logic că s-a reflectat și asupra tenului și părului tău? Atunci e cel mai potrivit timp să oferi tenului, corpului și părului un detox cum se cuvine. Nu știi cum? Citește mai departe și inspiră-te cu cosmetice, datorită cărora vei străluci din nou.

Îngrijirea efectivă a pielii trebuie să înceapă cu o curățare corectă și atentă. O regulă, pe care ai auzit-o de mii de ori, dar trebuie repetată la nesfârșit. Și când vorbim de detoxifiere, e valabilă întreit. Dacă ai senzația că curățarea pielii nu este destul de intensivă, oferă o șansă uleiurilor demachiante.

 

Uleiul demachiant prinde toate impuritățile și eliberează excelent porii. Îngrijirea ulterioară cu cremă sau mască va fi cu mult mai eficientă. Dacă cauți produse cosmetice de detoxifiere, verificate în timp dar și la un preț accesibil atunci alege cosmeticele Nivea. În portfoliul ei vei găsi o gamă largă de la apă micelară, cremă cu ceai verde până la măști detoxifiante instante, care voor ajuta pielea într-un minut.

 

Dacă dorești să-ți răsfeți pielea cu adevărat și să-i oferi ceva în plus, atunci mizează pe cosmeticele de la Estée Lauder sau Juvena. Nu uita că magia succesului în lupta pentru o piele frumoasă este regularitatea. Deci oferă îngrijirii tale câteva minute în fiecare dimineață si seară.

 

 

 

Baia fierbinte nu aduce doar acea senzație încântătoare, dar este și benefică pentru pielea noastră. În apa fierbinte se dilatează porii și prin urmare pielea se curăță mai bine și absoarbe mai ușor produsele de îngrijire. Cosmeticele I Love și seria sa Elderflower Fizz este parfumată cu flori de soc, măr verde, castravete și iasomie. Însăși parfumul ei te va renînviora.

 

Iar dacă făcând baie vrei și să te distrezi un pic, atunci nu există nimic mai bun decât bombițele de baie. Bombița efervescentă aruncată în apa fierbinte nu doar te va distra, dar și îți va hidrata pielea.

Părul nu este afectat doar de mediul poluat sau de alimentele nesănătoase. La fel trebuie să lupte cu îngrijirea neatentă, cu o mulțime de produse de styling sau produse de calitate proastă. Merita cu siguranță atenția ta. Magia unui păr sănătos nu se ascunde în cantitatea produseleor folosite. Un motiv a părului deteriorat și slăbit este și faptul că nu îi acordăm prea multă atenție. Părul la fel ca și pielea este o problemă individuală. Produsele de detoxifiere a părului vor menține scalpul curat, de care depinde calitatea părului.

Ți-a plăcut inspirația noastră cosmetică? Partajeaz-o prietenilor și împărtășește-te cu sfaturile despre detoxifierea pielii și părului.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde