Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu


Pentru mulți dintre noi, Anul Nou este o perioadă plină de rezoluții. Ți-ai pus și anul acesta ca scop să începi cu un mod de viață mai sănătos și să-ți acorzi mai multă atenție ție însuți? Deci, chiar acum este momentul perfect pentru a începe cu detoxifierea și curățarea întregului corp din exterior, dar și din interior. ;-)

Pe tot parcursul anului, corpul nostru ne poate transmite semnale (pierderea de energie, disconfort psihic, senzație de balonare etc.) că trebuie curățat. E suficient doar să ascultăm cu atenție și când va veni momentul potrivit, să repetăm detoxifierea de „anul nou” chiar și vara sau toamna.

Ai știut că celulele pielii mor treptat și apoi se acumulează pe partea superioară a pielii? Trebuie să le îndepărtăm delicat, astfel încât să nu împiedice ingredientele active din produsele cosmetice hrănitoare să ajungă la straturile mai adânci ale pielii. E suficient doar să nu uiți 1-2 ori pe săptămână și să-ți răsfeți pielea cu un peeling.

Sfat: Exfoliantele enzimatice îndepărtează celulele moarte ale epiteliului cu ajutorul enzimelor naturale din acizi de fructe, datorită cărora pielea va regenera mai repede. Sunt deosebit de recomandate mai ales pentru pielea predispusă la acnee sau pentru cea cu primele riduri. Ce zici, le vei încerca și tu? :-)

Dacă e vorba de detoxiefiere, atunci să fie corespunzătoare. Am putea spune că pielea este oglinda noastră și reflectă modul în care ne îngrijim pe noi înșine. Dacă neglijăm regimul de băut și somnul, nu mâncăm destul de sănătos, nu ne putem aștepta la minuni.

De pielea cenușie, obosită și nesănătoasă poți scăpa doar acordându-i atenție. Vei vedea că te va recompensa. Iar dacă dorești să te dezmierzi cu ceva cu adevărat luxos, inspiră-te cu linia Phyto De-Tox de la marca elvețiană Juvena, care este creată pentru curățare corectă a pielii.

Produsele cosmetice sunt o modalitate excelentă (fără prea mult efort) de a scăpa de celulită.


Efectul va fi mai mare dacă vei urma un regim de băut, exerciții fizice regulate, dar la fel te vei răsfăța în fiecare săptămână cu peeling. Datorită acestui fapt, pielea va fi complet pregătită pentru a absorbi tot ce e mai bun din produsele anticelulitice. Puteți alege dintre diverse creme, geluri sau uleiuri.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde