Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Se apropie duelul anual al cadourilor de Crăciun. În doar câteva zile, acești adversari se vor întâlni sub brad pentru a evoca zâmbetul pe fața multora dintre noi.

Ce am ales pentru tine de data aceasta ca să te poți inspira?

I-ai scris anul aceasta în scrisoare lui Moșu și despre parfumul tău de vis? Nu e de mirare, pentru că parfumul (sau chiar un set de parfumuri) este unul dintre cele mai populare cadouri. Dacă nu știi cum să alegi surpriza pentru cei dragi, inspiră-te, de exemplu, cu cele mai vândute parfumuri. Atunci când le vei mirosi, vei înțelege de ce le-au îndrăgit mii de oameni din întreaga lume.În general, seturile de cadouri au întotdeauna succes. Cosmeticele populare, serurile parfumate pentru serile liniůtite sau bombițele efervescente pentru o baie relaxantă nu sunt niciodată prea multe. În plus, destinatarul în anul viitor se va bucura de mai multe ori, atunci când va folosi conținutul setului. :-)


Nu trebuie să-ți fie frică de cadourile așa zise "moi". Dacă îl vei oferi un mic indiciu lui Moș Crăciun unde să găsească piesele potrivite și îi vei oferi și un sfat ce pulover sau hanorac s-ar potrivi în garderoba ta, cu siguranță veți fi mulțumiți ambii. ;-)


Ceasuri în mii de forme și bijuterii de toate culorile metalelor. Celor care nu au această pasiune colecționară le va fi greu să înțeleagă, că una sau două piese în cutia de bijuterii nu pot fi niciodată suficiente. :-)

Care este hitul acestui an? Bijuteriile și ceasurile minimaliste. Iar pentru cei pasionații de sport sau tehnică, ceasul inteligent va fi cadoul ideal.


Amintește-ți când ți-ai cumpărat singur un portofel? Îl folosim în fiecare zi, dar nu îi acordăm atât de multă atenție ca ... unei jachete noi. Deși, în fiecare zi când achităm ceva îl văd mai mulți oameni.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde