Inspirace s Gabrielle Clement

Inspirația actuală este la fel ca și primăvara însăși. Veselă, jucăușă și pentru toți cei care vor să-și trăiască viața așa cum vor și cu cine vor. Fără obligații, doar dragoste. Inspiră-te de alegerile noastre pentru o primăvară plină de bucurie de viață și de speranță pentru un viitor mai bun.

"Dictatura modei, trendurile primăverii, ce se poartă și ce e dimpotrivă fashion faux pas..." Nu te doare capul uneori de ele? Ne plac lucrurile frumoase, urmărim trendurile și urmărim prezentările din fashion week în loc de știrile de seară, dar știm că, uneori, lumea modei poate fi destul de neiertătoare și nu se gândește la cei care nu au mărimi tocmai pentru modelele de pe podium.

Nu-ți face inimă rea și nu te lăsa constrânsă. Poartă ce vrei tu. Nu ai chef de culori pastelate la modă? Poartă negru. Pentru că a fi tu însuți nu se demodează niciodată. Este o tendință atemporală care va fi IN în orice moment al anului...

Geacă din denim pentru femei ONLTIA LIFE
-47 %Lichidare de stoc
ONLY
Geacă din denim pentru femei ONLTIA LIFE
peste 2 zile la Dv.

Nu vrem să spunem că nu ar trebui să te intereseze ce se poartă. Important este să alegi lucrurile așa încât să ți se potrivească anume ție. De la genți până la parfumuri. Alege fiecare piesă din outfitul tău cu drag și așa cum simți tu. Și dacă tocmai nu știi ce să porți? Atunci inspiră-te de la noi.

Orice femeie își dorește haine care îi oferă un sentiment de libertate, care sunt confortabile, care nu o limitează. La asta ne-am gândit atunci când ne-am propus o variantă cu acest set de trening și iconicii teniși Converse. Rezultatul este o ținută monocromatică elegantă, care are tot ce este trendy și totodată este foarte confortabilă.

Brățară de design placată cu aur roz Happy SHAC36
S`Agapõ
Brățară de design placată cu aur roz Happy SHAC36
peste 2 zile la Dv.
Inel romantic bronz din oțel KRS-275
Până la -23 %Lichidare de stoc
Troli
Inel romantic bronz din oțel KRS-275
peste 2 zile la Dv.

Fustele din denim au revenit în colecții. Denimul se bucură de revenirea pe podium, deci poți alege de la jachete clasice din denim la cămăși, de la rochii la fuste mini și maxi. Indiferent de silueta ta sau de câte lumânări pe tort ai suflat anul acesta, denimul se potrivește fiecăruia.

Și toate culorile curcubeului la fel. Dorești să-ți înveselești garderoba cu câteva piese colorate? Atunci acum este momentul. Este atât de multă culoare peste tot, încât își fug ochii și nu știi ce piesă să alegi. Dar dacă nu ești un astfel de adept pasionat al culorilor, fă rost doar de accesorii colorate. Ca să le porți cu plăcere...