În anul 1992, a fost fondată o nouă marcă cehă de produse cosmetice Gabriella Salvete. Chiar și denumirea ei reprezintă fantezia inspirată de pasiunea italiană. Din anul 2014, proprietarul majoritar al acestui brand de cosmetice a devenit Aleš Monteleone un bărbat cu rădăcini cehe și italiene, care a marcat și mai mult originea cehă-italiană a mărcii și i-a conferit o notă italiană și mai remarcabilă.

Anul trecut marca Gabriella Salvete a prezentat colecția sa nouă - TOOLS by GS, pentru a oferi clienților un spectru întreg de produse din lumea frumuseții și cosmeticelor. Una dintre noutăți sunt și periile cosmetice, care ar putea fi combarabile cu concurenții săi mai vestiți și deseori mai scumpi. În geanta ta se vor potrivi perfect.

 

Cu ajutorul lor vei face față fără complicații fardului de obraz, pudrei și fondului de ten. Crede-ne că periile cosmetice sunt o bază, pe care în prezent trebuie să o aibă fiecare dintre noi.

 

 

 

Pe lângă pensulele deja menționate, în portofoliul mărcii Gabriella Salveti vei găsi o gamă aproape nesfârșită de produse cosmetice. Imediat după lansare, rețelele de socializare a fost dominate de paletele de farduri de ochi, care excelează prin calitatea lor și sunt totodată foarte accesibile.

 

Printre cosmeticele bine cunoscute ale acestei mărci sunt, de exemplu, pudrele, care atrag atenția mai ales prin cât de moi sunt și, de asemenea, prin faptul că pielea ta după aplicare va arăta de parcă ai fi aplicat un filtru de instagram.

 

Bronzerul este ideal dacă ai o nuanță de ten tipic europeană, deschisă până la mediu. Ojele de unghii colorate au fermecat mai ales Instagram-ul, în special cu nuanțele lor neobișnuite și durabilitatea mare. Favoritele noastre personale sunt, printre altele, produsele pentru buze. :-)

 

Te-am inspirat și ai deja noile tale pensule cosmetice în coș? Distribuie articolul nostru prietenilor pe rețelele de socializare.