Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

E și pentru tine luna mai în constelația costumelor de baie? Deși anul acesta vacanța de vară va fi un pic netradițională, într-un costum de baie nou, poți fi stea și la piscină sau la lac. Și anul acesta poți miza pe brandurile top. Dar ce vei prefera, croiala neobișnuită sau mai degrabă culorile distinctive.

Cu ajutorul costumului de baie te poți simți ca în destinațiile exotice. Ornamentele tropicale cu flori și plante colorate sunt in și anul acesta. Inspiră-te spre exemplu cu noua colecție de la marca cehă Litex, care te va fermeca nu doar cu imprimeurile, dar și cu modele interesante.

Razele solare devin tot mai puternice deci e momentul potrivit să-ți completezi rezerva de creme solare. Însă, cum să o alegi pe cea potrivită? Inscripția misterioasă SPF pe ambalaj nu este fără motiv. Ea determină, cât timp cosmetica solară îți va proteja pielea. Dacă ai pielea predispusă la arsuri și pentru a prelua nuanțele roșiilor, are nevoie de 10 minute, atunci crema cu SPF 25 ar trebui să crească această perioadă de 25 de ori.

Nu uita și de îngrijirea corespunzătoare după bronzat. Calmarea și hidratarea pielii după bronzat e la fel de importantă ca și protecția. :-) Poate că lenevitul la soare nu face parte dintre activitățile tale preferate de relaxare. Însă cine și-ar dori să aibă picioarele albe ca laptele, în acele frumoase rochii de vară? Cu produsele nuanțatoare și autobronzante pielea ta se va bucura de nuanțe de bronz într-o clipă și le poți folosi nu doar vara.

Costumele de baie întregi au revenit și sunt foarte populare. Profită de croiala lor și fă din ele elementul principal al ținutelor de vară. E suficient să le asortezi cu șorturi sau fuste și în câteva clipe ai un outfit de plajă. Și cum rămâne cu accesoriile? Dacă până acum nu ai acordat atenție genților de nuiele și pălăriilor de paie, anul acesta nu îți pot lipsi în garderobă.

 

Bărbaților le este mult mai ușor. E suficient să completeze pantalonii scurți cu tricoul preferat.

Ți-a plăcut inpirația noastră cu costume de baie? Vom fi bucuroși dacă o vei partaja și prietenilor tăi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde