Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

 

Când a doua jumătate a lui august a sosit și magazinele sunt pline cu caiete și produse de papetărie, înseamnă un singur lucru. Copiii (și adulții) se apropie de sfârșitul vacanței, așa că nu mai rămâne altceva decât să se pregătească pentru o nouă perioadă. În noua noastră inspirație, am pregătit ținute confortabile, pentru ca revenirea la locul de muncă sau școală, să fie cât mai placută.

 

Există lucruri atât de populare încât nici cele mai recente tendințe de modă nu le vor înlocui. Hanoracul, blugii și adidașii confortabili, sunt piese clasice, eterne. Și avem un sfat pentru dvs. Dacă doriți să vă mulțumiți adolescenții, oferiți-le un smartwatch elegant, datorită căruia vor avea o imagine de ansamblu asupra fiecărui pas.

 

Și acum cel mai important lucru – rucsacuri pentru școală. Cum îl alegem pe cel potrivit? Atunci când alegem un rucsac pentru școală, trebuie să ținem cont că îl vom purta aproape în fiecare zi a săptămânii, până în iunie. Deci ar trebui să pariem pe un design care nu se va demoda în câteva săptămâni. Reglajele sub forma unui aranjament ingenios de compartimente și buzunare, ne vor garanta că vom avea o imagine de ansamblu, asupra fiecărui creion și caiet. Un compartiment pentru laptop este de asemenea o caracteristică a unor rucsacuri.

Vacanța se apropie încet de final, iar zilele săptămânii vor reveni la normal. Nu trebuie să fim tristi de sfârșitul verii, pentru că mai avem un septembrie frumos cu vară târzie. Din nou, ne putem răsfăța cu moda și ne putem juca cu texturi și combinații

 

Fustele și rochiile își au locul de onoare în garderoba din septembrie. Alegeți lungimea midi, completați-o dimineața cu un pulover sau jacheta din denim și veți arăta perfect :-)