Primăvara e aici și își arată din plin frumusețea. Primăvara, ca și orice alt anotimp poate fi asociată cu cumpărarea încălțămintei noi potrivite, care e pentru unii dintre noi o plăcere, iar pentru alții dimpotrivă un chin. Fie că faci pare din prima sau din a doua categorie, în această inspirație îți aducem mai multe sfaturi cum să alegeți o pereche de încălțăminte confortabilă, dar și stilată.

 

Tenișii Converse și Vans fac parte dintre cele mai vândute modele street. Poate că sunt demult și pe raftul tău de încălțăminte și ați trăit împreună multe clipe. Dar, ce-ar fi să-ți dai frâu liber primăvara aceasta și să înlocuiești tenișii albi Convers cu o pereche violetă, iar cei negri de la Vans cu una galbenă? :-)

Teniși Chuck Taylor All Star
Avantajos
Converse
Teniși Chuck Taylor All Star
estimam pe 19.6. la Dv.

 

Pantofii sunt o alternativă minunată, dacă ești în căutarea unei perechi de încălțăminte confortabile, dar și elegante. Am testat și am văzut că în ei poți rezista o zi întregă și fără bășici :-)

Se potrivesc cu pantaloni de diferite lungimi, dar și la fuste. Dar ce ne place cel mai mult? Că le putem purta de primăvara până toamna.

 

 

 

Ești una dintre femeile, care nu pot trăi fără tocuri nici în zilele obișnuite? Atunci vei fi de acord cu noi, că primul loc în scala criteriilor decisivi, îl împart aspectul și confortul. Dacă dorești să dezvălui secretul nostru despre pantofii cu toc, care îndeplinesc ambele criterii, atunci trage cu ochiul la cei de la marca Tamaris.

 

Ți se par tenișii tradiționali cam plictisitori? Tenișii stilați țin cont nu doar de confort, dar și de cele mai noi tendințe de modă. Se potrivesc perfect cu blugii, dar și cu rochiile sau fustele. Acum câțiva ani, acest curajos duet de modă, nici nu putea fi pus în discuție, acum însă a devenit una dintre cele mai populare combinații pentru sezonul de primăvară și vară. Deci încearc-o și tu, și fii sigură că o vei îndrăgi.

 

 

Confortabili și versatili. Așa ar trebui să fie noii teniși de primăvară pentru bărbați. Blugii vor fi în curând înlocuiți de pantaloni scurți și deoarece, de obicei bărbații nu împărtășesc pasiunea femeilor pentru colecționarea încălțămintei, gândește-te bine, ca perechea pe care o vei alege să se potrivească cu ambele variante. Cantitatea în acest caz va rămâne mult în urma calității (prelucrare, branț confortabil, aerisire). Mizează pe brandurile populare.

 

În zile mai călduroase nu te va dezamăgi încălțămintea de la marca Geox, care respiră. Datorită sistemului unic, împiedică formarea transpirației și elimină umiditatea excesivă. Prin urmare, poți conta pe faptul, că descălțându-te nu vei avea o supriză cu miros neplăcut. :-)

Ți-a plăcut inspirația noastră despre încălțămintea de primăvară? Partajează și prietenilor tăi.