Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Primăvara e aici și își arată din plin frumusețea. Primăvara, ca și orice alt anotimp poate fi asociată cu cumpărarea încălțămintei noi potrivite, care e pentru unii dintre noi o plăcere, iar pentru alții dimpotrivă un chin. Fie că faci pare din prima sau din a doua categorie, în această inspirație îți aducem mai multe sfaturi cum să alegeți o pereche de încălțăminte confortabilă, dar și stilată.

 

Tenișii Converse și Vans fac parte dintre cele mai vândute modele street. Poate că sunt demult și pe raftul tău de încălțăminte și ați trăit împreună multe clipe. Dar, ce-ar fi să-ți dai frâu liber primăvara aceasta și să înlocuiești tenișii albi Convers cu o pereche violetă, iar cei negri de la Vans cu una galbenă? :-)

 

Ești una dintre femeile, care nu pot trăi fără tocuri nici în zilele obișnuite? Atunci vei fi de acord cu noi, că primul loc în scala criteriilor decisivi, îl împart aspectul și confortul. Dacă dorești să dezvălui secretul nostru despre pantofii cu toc, care îndeplinesc ambele criterii, atunci trage cu ochiul la cei de la marca Tamaris.

 

 

Confortabili și versatili. Așa ar trebui să fie noii teniși de primăvară pentru bărbați. Blugii vor fi în curând înlocuiți de pantaloni scurți și deoarece, de obicei bărbații nu împărtășesc pasiunea femeilor pentru colecționarea încălțămintei, gândește-te bine, ca perechea pe care o vei alege să se potrivească cu ambele variante. Cantitatea în acest caz va rămâne mult în urma calității (prelucrare, branț confortabil, aerisire). Mizează pe brandurile populare.

 

În zile mai călduroase nu te va dezamăgi încălțămintea de la marca Geox, care respiră. Datorită sistemului unic, împiedică formarea transpirației și elimină umiditatea excesivă. Prin urmare, poți conta pe faptul, că descălțându-te nu vei avea o supriză cu miros neplăcut. :-)

Ți-a plăcut inspirația noastră despre încălțămintea de primăvară? Partajează și prietenilor tăi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde