Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc de vară până la -80 %. De la geantă la parfumi.
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
Péče o ruce a nehty

 

 

Se spune că mâinile pot destăinui multe. Pe mâini putem citi ce muncă facem, ce vârstă avem și cum le îngrijim. Unghiile îngrijite sunt în zilele noastre ceva obișnuit nu doar pentru femei dar și pentru bărbați.

 

Nu e necesar să petreci ore în șir în saloanele de manichiură. În câteva minute îți poți face o manichura și îngriji mâinile acasă și în plus te poți bucura de o clipă doar pentru tine:-)

Spălarea și dezinfectarea frecventă nu au doar efecte benefice. Mai ales în situația din ultima perioadă. Pielea uscată, crăpată cu pete roșii nu este nici frumoasă și nici plăcută la atingere. O doză regulată de hidratare va fi o mângâiere adevărată pentru tine și pentru mâinile tale. Mai întâi încearcă să pui crema de mâini pe noptieră. Vei vedea că în câteva zile, hidratarea mâinilor va deveni un ritual, iar mâinile uscate vor rămâne în trecut.

Ai și tu printre echipamentul pentru manichiură piese, care au avut și vremuri mai bune? Cu setul de manichiură vei avea totul frumos și practic aranjat în husă, deci nu riști să pierzi piesele în câteva zile.

 

În plus, setul de manichiură, este un cadou minunat nu doar pentru femei, dar și pentru bărbați. Unghiile tăiate scurt sunt o necesitate pentru orice bărbat. Cu un set de manichiură prelucrat cu precizie îl vei surprinde plăcut :-)

Primăvara și vara e timpul potrivit pentru a adăuga culori nu doar în garderobă, dar și unghiilor tale. Ojele colorate pot fi și ele un accesoriu minunat pentru orice outfit.

 

Ți-a plăcut inspirația noastră? Partajează și prietenilor.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde