Unele bijuterii îți cad tronc la inimă. Despre cristalele Swarovski și Pandora am auzit cu toții. Femeile apelează la ele atunci când caută originalitate și lux. Însă ele oferă mult mai mult. Îți aducem o inspirație împodobită cu respect pentru natură, manual manual și dragoste pentru meseria nobilă.

Pandora: O dragoste nemărginită pentru Orient

 

Povestea Pandorei a înmugurit în Thailanda, țara orhideelor. Inspirată de brățările thailandeze tradiționale, compania a decis să aducă exotica în Danemarca și să o prezinte lumii întregi.

Brățările neobișnuite pot fi decorate cu pandantive și mărgele pentru a crea o piesă unică. În prezent, Pandora este liderul bijuteriilor. Îndrăgostește-te de pietrele strălucitoare, care se combină cu detaliile precise, materialele atent selecționate și colecțiile originale, gata să-ți lumineze fiecare moment.

Legătura dintre femeie și bijuterie este egală cu perfecțiunea. O brățară elegantă, cercei delicați și un inel de lux vor străluci într-o zi obișnuită sau la o ocazie specială. În orice situație, evocă atenție și rafinament. Sunt fermecătoare, rafinate și vor fi piedestalul personalității tale.

Pandora
Swarovski
Brațară masivă din argint 590713
-15 %
Pandora
Brațară masivă din argint 590713
peste 2 zile la Dv.

Swarovski: Meseria, care strălucește

În spatele fiecărei bijuterii se află o poveste. Swarovski a început să-și scrie povestea în 1895, într-un sat mic din regiunea Jablonec.

În Austria, a învățat să îmblânzească cristalul și, în curând, și-a prezentat arta în întreaga lume. Până în ziua de azi, continuă să uimească cu lucrările sale precise realizate manual. Dragostea sa pentru meserie și interesul său pentru sustenabilitate, au cucerit femeile și fetele din întreaga lume.

Bijuteriile originale Swarovski spun ceea ce nu pot reda cuvintele. Îți pun în evidență avantajele, îți trezesc energia și aduc fiecare ținută la perfecțiune. Îndrăgostește-te de brățări, inele, ceasuri sau seturi exclusiviste pentru orice ocazie.

Fie că mergi la teatru, la o cină romantică sau într-o zi obișnuită la serviciu, Swarovski se va asorta cu toate experiențele tale.

Inel de lux cu cristale Swarovski Stone 5383948
Până la -44 %Lichidare de stoc
Swarovski
Inel de lux cu cristale Swarovski Stone 5383948
peste 2 zile la Dv.

Îndrăgostește-te de luxul violet

Astăzi, nuanța violet nu este purtată doar de femeile cu sânge albastru. Cu toate acestea, violetului i-a rămas nota de lux, care exprimă noblețe și originalitate. La fel de elegante sunt atât bijuteriile Swarovski cu cristale strălucitoare, cât și cele Pandora cu suflet deosebit. Luxul captivant împreună cu formele impresionant de simple oferă o valoare suplimentară la un preț accesibil. Dacă le vei accepta, vei străluci ca soarele peste Provence, bijuteria Franței.

Violetul și argintul evocă armonie. Accnetuiază eleganța argintie Swarovski și Pandora cu o rochie, un blazer sau o bluză violetă și înflorește ca un câmp de levănțică în pragul verii.

Inel de bronz împletit cu cristale transparente 180892CZ
Pandora
Inel de bronz împletit cu cristale transparente 180892CZ
peste 2 zile la Dv.
Inel margaretă din bronz 180934CZ
Pandora
Inel margaretă din bronz 180934CZ
peste 2 zile la Dv.