Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Ești și tu fermecată de trendul rucsacurilor fashion? În lumea modei demult nu mai fac parte doar din stilul sport și de călătorie.

Îți aducem o doză de inspirație cu rucsacuri nu doar practice, dar și stilate, cu care vor străluci atât școlarii, cât și adulții.

 

 

Un compromis ideal pentru cele dintre noi , care adoră poșetele și ar dori să încerce ceva nou. Sunt elegante și practice și poți mege cu ele fără frică la serviciu, dar și la cafea cu o prietenă. Nu te va durea umărul sau mâna de la geanta grea și ai ambele mâini libere, pot fi chiar de folos :) Sperăm, că le vei îndrăgi de la prima vedere.

 

Dacă preferi stilul mai puțin formal, atunci rucsacurile urbane sunt alegerea potrivită. Nu sunt absolut în stil sport, deci le pot purta fără remușcări doamnele cu rochii basic și bărbații cu pantaloni de pânză. Și majoritatea dintre ele, țin cont de cei care nu fac nici un pas fără laptop, având un compartiment special.

 

Perfecte pentru adolescenții școlari sau pentru amatorii modei street. Sunt confortabile, cu partea de la spate căptușită și gata să suporte orice încărcătură. Și dacă îți place să călătorești, atunci acest tip de rucsac poate deveni însoțitorul tău ideal pentru hoinăritul în natură.

 

 

Rucsacuri, care vor fi apreciate de fanii Lego mici și mari. Popularele Star Wars, City sau Ninjago pentru băieți și Lego Friends pentru fete. Modelul negru cu figura iconică va bucura nu doar fanii mici, dar și pe cei adulți. Echipamentul stilat îl poți completa cu un penar, un portmoneu sau un ceas cu acelaș motiv.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde