JustBag – geantă pentru femeie modernă

Mică, mare, pentru serviciu sau călătorii. Despre ce e vorba? Desigur, despre geantă. Fetelor, recunoașteți cam câte genți se ascund în garderoba voastră.? Fiecare iși caută modelul potrivit... JustBag este un brand tânăr de genți și accesorii de modă. Fiecare piesă este concepută pentru a se adapta nevoilor unei femei moderne. Atrag atenția prin designul său simplu și print neutru. Aceste genți se potrivesc pentru orice tinuta, indiferent dacă e pentru serviciu sau distracție.

Probabil o să fiți de acord că geanta neagră este una din piesele de bază din garderoba unei femei și aceasta piesă va fi mereu la modă. Adăugă o notă de lux outfitului și se combină perfect cu hainele colorate sau cu imprimeu. Dacă dimineața pierdeți timpul aruncând lucrurile de la o geantă la alta, puteți să-l econimisiți, datorită acestei genți practice care va oferi ținutei o notă de rafinament.

Cafea pentru dame


De la o întâlnire de afaceri, puteți merge imediat cu prietena la o cafea. Cu siguranta nu se va trece cu vedere noua piesa gri, pe care o puteți purta liber pe antebratele, iar dupa salutare o puneți elegant langa Dvs. Geanta de culoare gri, minimalistă, cu accesorii de argint, se potrivește bine cu sandale strălucitoare. Aceste accesorii revigorează rochia neagră.

Cunoașteți și Dvs problema unde să puneți geanta în cafenea? Este incomod pe masă, este neplăcut în spatele scaunului și pe jos? Gențile JustBag au știfturi metalice pentru a preveni deteriorarea geanții din partea inferioară. Chiar dacă puneți geanta pe un loc "nu chiar potrivit", nu trebuie să vă faceți griji, va arată în continuare perfect.

Mâini libere pentru călătorii


Să găsești o geantă practică care s-ar potrivi tuturor ținutelor, nu-i atât de simplu. Una este necesară pentru un outfit mai sportiv pentru excursii, celălaltă pentru o cină bună sau pentru distracție. Un compromis excelent pentru călătorii, este o geantă variabilă crossbody de la JustBag. Geant are mâner reglabil. Deci poate fi purtată pe umăr sau peste corp. Datorită acestei variabilități, mâinile mamei rămân libere și pot îmbrățișa și mângâia copilul obraznic care tocmai și-a rupt genunchiul.

Gențile Justbag au mânere de diferite tipuri de lungimi. Puteți alege ceea ce vă convine cel mai bine și cu ce vă simțiți bine. O franțuzoaică adevărată poartă poșeta elegant pe antebraț sau în mână. Dar despre ce să vorbim când alergăm la autobuz sau tramvai mai bine punem geantă pe umăr :-)

Elegant și la serviciu


După cum știm, dimensiunea geanții joacă un rol important. Brandul JustBag oferă genți de diferite dimensiuni și stiluri. Unele adoră versiunile mai mici, dar majoritatea aleg genți de dimensiuni mai mari, unde să încapă cât mai multe lucruri. În gențile mai mari de la JustBag puneți să puneți și un laptop. Nu vă temeți să umpleți geanta, toate modelele sunt prevăzute cu mânere solide și un corp care protejează bine conținutul din geantă. Buzunarele interioare și laterale cu fermor sunt practice și vă permit să păstrați ordinea în geantă.

Gențile JustBag sunt un model ideal pentru femeile de toate vârstele. Dacă cautați o geantă ideală, este timpul să încercați una dintre aceste frumuseți.

V-a trezit interesul geantă JustBag? Distribuiți beneficiile ei și prietenelor Dvs în rețelele sociale.