Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Uite că e jumătate de decembrie. Crăciunul se apropie cu pași rapizi, așa că ți-am pregătit mai multe look-uri cu machiajuri, care vor face ca seara de Crăciun sau Revelionul din acest an să fie și mai splendid.

 

Dacă trebuie să te pregătești pentru cina de Crăciun cât mai repede posibil între tăierea salatei boeuf și aranjarea mesei festive, pariază pe clasică și simplitate. Motto-ul este: „Evidențiază-ți calitățile și ascunde imperfecțiunile”. Cu produsele de la marca Dermacol, vei obține o piele unificată și strălucitoare. Conturează ușor ochii și adaugă pe pleoape un fard de ochi cu shimmer, astfel încât privirea ta să capete o scânteie.

Aplică pe buze un ruj fiabil, care va rezista și la o porție de sarmale. Alegerea noastră pentru pentru această seară este rujul 16 H Lip Color de la marca Dermacol.

Sfatul nostru: Fardul de ochi cu un pic de sclipici dar de de culoare neutră, îl poți aplica pe pomeți și pe alte părți proeminente ale feței.

 

Dacă ai un pic mai mult de timp, înlocuiește rujul nude cu un ruj roșu clasic, iar în colțul interior al ochiului aplică o cantitate mică de sclipici. Acești doi pași simpli îți vor conferi machiajului de Crăciun cu totul alt level, dar nu îți vor fura prea mult timp. :)

 

Oricât de incertă arată acum noaptea de Revelion, oricum ne putem îmbrăca frumos (chiar dacă o vom petrece pe canapea în fața televizorului). Noaptea în care ne luăm rămas bun de la anul vechi și îl întâmpinăm pe cel nou este întotdeauna plin de lumini. Inspirați-vă de artificiile colorate. Îți poți decora pleoapele cu un voal de sclipici. Dacă ești mai îndrăzneață, încearcă să aplici sclipici și pe linia de sus a pomeților. La prima vedere, vor fi aproape invizibili, dar când va cade peste ei lumina, vor fermeca pe fiecare.Cireașă de pe tort a machiajului de sărbătoare pot fi o pereche de gene false. Marca Kiss are o varietate de modele - de la cele mai naturale la cele mai dramatice, astfel încât fiecare va alege ceva după propriul gust.