Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Sezonul de baluri e în plină desfășurare. Dacă și tu anul acesta aștepți cu nerăbdare un eveniment foarte important, la care s-ar potrivi un machiaj frumos, nu trece cu vederea și citește mai departe.:-). Citind această inspirație, e important să nu uiți că machiajul nu este o obligație, ci distracție. Deci fă-ți timp pentru seara cea mare și joacă-te cu cosmeticele.

 

În primul rând nu îți poate lipsi baza. Dacă dorești ca machiajul tău să reziste, nu uita în proces de doi pași - încee cu baza sub fondul de ten și încheie procesul de machiere cu spray de fixare. În interiorul acestor granițe, poți folosi atâtea produse de machiaj, de câte ai nevoie. Când vei alege fondul de ten, asigură-te că ai nuanța și subtonul corect și lasă-ți destul timp pentru aplicare. Mai ales, nu uita să-l aplici și în zona gâtului și chiar și a decolteului, dacă ai o rochie care îl va descoperi.

 

Nu subaprecia puterea conturării, fardului de obraz și a iluminatorului. Dacă în acea seară importantă vei sta în fața obiectivului aparatului foto, ar putea să se întâmple, ca fară ele sa arăți în poză ca o fantomă. Poți aplica un pic de iluminator pe umeri, brațe sau decolteu.

 

Și rujul? Dacă ți se potrivește cu rochia și machiajul ochilor, alege fără frică chiar și unul de culoare verde. Iar dacă nu te simți bine cu un ruj atât de distinctiv, atunci atemporalul ruj nude sau luciul de buze vor fi și ele delicioase.

 

Așa-numitul machiaj nude e pentru fiecare dintre voi, care va merge la un eveniment important, dar nu nu se machiază în fiecare zi. Cu siguranță te vei descurca. Iar dacă nu nu ai încredere în sine, noi avem. :-)

Pentru un machiaj bun trebuie să te antrenezi. Nici cea mai buna machioră nu a făcut totul bine și minunat de la început. Lasă mâna liberă, iar pentru liniile precise, pune cotul pe masă, ca să nu-ți tremure mâna și să-ți complice situația.

 

- Începe cu umbre de ochi maro mediu întunecate la mijlocul pleoapei (sau un pic mai sus, dacă ai ochii mai înfundați). Aceste umbre vor fi cele mai bune prietene ale tale, care vor uni spațiul de sub sprâncene cu machiajul de pe pleoape.

 

Pe colțul extern aplică în formă de V umbre maro mai întunecate și cu mișcări circulare unește-le cu cele anterioare.

 

- Astfel ar trebuie să apară un spațiu liber aproximaiv în primele două treimi ale pleoapei superioare. Aici e locul pentru umbrele tale preferate- mate, strălucitoare, deschise, întunecate. Alegerea e a ta.

 

 

Pregătirea de orice eveniment festiv include și aranjarea părului. Cea mai simplă cale este să-ți ondulezi șuvițele cu ondulatorul sau cu placa de păr, pe care le are acasa fiecare dintre noi. Cu șuvițele ondulate poți face magie. :-)

 

Înainte de a aranja părul nu uita de protejarea părului de temperaturi înalte. După ondulare, ține fiecare buclă în mână și fixeaz-o cu spray de păr. Când vei avea toate buclele gata, pieaptănă ușor părul și mai aplică o dată spray-ul de păr, astfel coafura ta își va păstra forma până dimineața. Acum depinde de tine, dacă îți place să porți părul despletit, prins în coadă sau coc, sau vei alege ceva între ele.

 

 

Acum să intensificăm puțin :-) Dacă machiajul nude e pentru tine plictisitor, aplică pe colțul extern umbre mai întunecate, pe pleoapa superioară aplică sclipici, iar linia genelor accentuiaz-o cu un creion dermatograf. Și voilà, machiajul de zi se transformă în machiaj de seară.

 

Dacă te întrebi ce machiaj se potrivește mai bine cu rochia ta, avem pentru tine un truc. Profită de farmecul unei culori și încearcă machajul monocromatic. Lookul trendy ton pe ton ne amintește despre moda anilor nouăzeci și a sfârșitului de mileniu, care revine. Secretul unui machiaj monocromatic constă în folosirea nuanțelor dintr-o familie de culori la umbrele de ochi, fardul de obraz și ruj. În cazul nostru, am asortat machiajul cu culoarea roz prăfuit a rochiei, care poate fi legată în diverse moduri și prin urmare poți surprinde de fiecre dată cu un model nou.

 

Acum asortează-ți ținuta cu accesorii stilate și strălucitoare și poți ieși în noaptea învolburată. Noi îți urăm distracție plăcută și bucură-te de atmosfera serilor magice de iarnă.:-)

 

Te-am inspirat? Partajează inspirația noastră și împărtășește trucurile noastre cosmetice cu prietenele tale.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde