Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro
Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.
Înțeleg
Editare setări
Mai multe informații despre confidențialitate
loading

Timpul pentru reîncărcare

Stilul modern de viață ne face să accelerăm tot mai mult. Devine tot mai greu să găsești o clipă doar pentru tine. Încetinește, inspiră adânc și absoarbe energie fizică și emoțională.

 

Datorită stilului de viață, din ce în ce mai multe femei caută forma cea mai eficientă și mai efectivă de îngrijire. Ce ține de aranjarea și stylingul pentru păr vei aprecia cu siguranță seria INVIGO, cu care vine marca Wella Profesional.

Compoziția stimulatoare, care conține în cea mai mare parte substanțe naturale, este delicată și totodată foarte efectivă. Utilizarea permanentă îți va salva minutele prețioase, pe care de altfel le-ai petrece la coafor sau la salon.

Produsele din seria Wella Profesional nu numai că funcționează excelent, dar le vei îndrăgi și pentru aroma lor minunată.

 

 

Tehnologia unică INVIGO-BLENDS™

Tehnologia unică INVIGO este o combinație echilibrată a 3 componente:

  • IN (inside blends) - ingrediente noi
  • VI (vitamins) - vitamine și substanțe naturale
  • GO (on the go) - efecte imediate, pe care le vei simți instantaneu

 

Vino să vezi împreună cu noi noua serie Wella Profesionals.

Blilliance Blend™ este o combinație de componente noi, care rețin culoarea în cuticula părului și contribuie la protejarea părului vopsit. Conține molecule, care învelesc arama. Histidina și vitamina E ajută la contolul procesului de antioxidare după vopsit și protejează culoarea (scut antioxidant). Caviarul de var este cunoscut prin faptul că conține antioxidanți și vitamine. Parfumată cu arome contrastante dintr-un cocktail răcoritor de citrice și note moi lemnoase.
 


Nutri-Enrich-Blend™ hrănește și netezește părul uscat și deteriorat și îi oferă vitalitate. Acidul oleic și Panthenolul oferă hidratare și nutriție, iar vitamina E protejează părul de alte stresuri(complexul Nutri-Enrich). Fructele de Goji sunt cunoscute pentru conținutul ridicat de vitamine, minerale și peptide. Parfumată elegant cu note caracteristice chypre înviorate cu fructe răcoritoare.


Volume Boost-Blend™ îngrijește părul cu ajutorul unei componețe noi care nu încarcă părul și îl lasă plin și hrănit. Formulă ușoară pentru maniabilitate și luciu fără încărcare, chiar și pentru părul fin. Puterea de primăvară a polimerilor Spring Force învelește firul de păr, îl stabilizează și îl ajută la crearea volumului în timpul uscării. Bumbacul este o fibră moale, dar stabilă cu proprietăți similare celor ale părului fin. Parfumată cu flori delicate albe și o bază senzuală de lemn de santal și mosc.
 

Ți-au atras atenția noutățile Wella Invigo? Atunci, distribuie inspirația prietenilor.

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
zile
:
ore
:
minute
:
secunde
Alegeți din 36 529
de produse
x