Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Asortezi ținutele de vară, dar ai senzația că îți lipsește ceva? Ce ar fi să faci rost de încălțăminte nouă? Fie că alegi stilul elegant sau preferi mai degrabă confortul, în inspirația noastră vei găsi mai multe modele de încălțăminte, care le combină pe ambele.

 

 

Sandalele sunt alegerea numărul unu pentru vară. Se potrivesc cu ținutele sport, dar și cu fustele sau rochiile. Cele cu toc accentuiază frumos siluieta feminină. Nu ești prea sigură în încălțămintea cu toc? Nu contează. Poți alege din gama largă de culori și modele, dar și din oferta bogată de tipuri și mărimi de tocuri.

 

Dacă ai nevoie de și mai multă libertate, iar tocuri porți doar cu cele mai deosebite ocazii, atunci papucii de vară sunt alternativa potrivită pentru tine. Îi încalți repede, te șimți în ei confortabil și vara nu te vor împiedica să sai în apă în orice moment. :)

 

 

 

Vara aceasta probabil nu o vom petrece pe plaje exotice, dar și așa ar fi o greșeală să uităm de șlapi. Dacă îți sunt confortabili, nu ezita să porți șlapi vara întragă. Demult nu mai este vorba doar de modele de cauciuc. În oferta noastră vei găsi și modele cu design unic.

 

 

Fie că vei alege sandale sau papuci de vară fii atentă la aspectul picioarelor - vor fi mereu la vedere. Produsele de la marca populară Scholl te vor ajuta să le îngrijești.

 

 

Misiunea mărcii este de a îmbunătăți confortul și relaxarea picioarelor noastre. Anume ceea ce ne dorim și noi, nu? :-)

Ți-a plăcut inspirația noastră despre încălțămintea de vară? Partajeaz-o și prietenilor. :-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde