Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

La fel cum natura înflorește primăvara, ne înflorește și garderoba noastră. Dacă îmbrăcămintea înflorată nu este tocmai cea preferată de tine, atunci avem un sfat cu care florile și așa îți vor înviora ținuta. Dacă mizezi pe haine simple, atunci asortează-le cu o poșetă înflorată.

Portmoneul de cele mai dese ori rămâne ascuns în geantă, prin urmare nu trebuie să-l asortezi cu ținuta ta. Însă, dacă portmoneul tău te însoțește de o vreme și acest lucru e și evident, atunci fă-ți o bucurie și alintă-te cu o piesă nouă pentru toate lucrurile necesare.


Primăvara ne cheamă să ne bucurăm de îngrijirea binemeritată. Dacă acum parfumul tău preferat ți se pare un pic prea puternic, încearcă spray-urile de corp de la marca Victoria's Secret, care îți vor parfuma plăcut pielea.

 

Iar acum ceva pentru fanii produselor cosmetice. Produsele cosmetice coreene fac parte dintre cele mai calitative și apreciate în lumea beauty. Și la noi poți face rost, spre exemplu, de măștile din pânză de la marca Holika Holika, datorită cărora vei petrece un sfert de oră de relax plăcut.

 

Ceasurile cu cadranul înflorat au devenit o piesă statornică printre accesoriile de primăvară. Lăsași florile să vă cuprindă ncheietura mâinii și să vă ridice dispoziția de fiecare dată când le veți privi.

 

Flori mărunte și vesele veți găsi la mărcile Emily Westwood, Naf Naf sau Olivia Burton.

 

 

 

 

Florile în vază sunt o decorație frumoasă, care ne înviorează și ne parfumează casa. Însă se poate întâmpla să nu fie la îndemână. Atunci avem pentru tine o idee cum să te bucuri mereu de aroma florilor înflorite.

 

Cu lumânările parfumate de la marca Yankee Candle sau Woodwick poți fi înconjurată de flori de camelii sau trandafiri proaspeți anul întreg. Difuzoarele de arome sunt o alternativă superbă acolo, unde îți dorești o aromă permanentă. La intrare te pot întâmpina magnoliile, iar la baie freziile sau trandafirii englezi.

 

Primăvară ne cuprinde din toate părțile. Invit-o și în garderoba ta :-)

zile
:
ore
:
minute
:
secunde