Sezonul rochiilor nu se termină cu venirea  toamnei

Vremea se răcește. N-ai ce-i face... Odată cu răcirea vremii, majoritatea femeilor obișnuiesc să-și ajusteze garderoba la varianta „de iarnă” și să înlocuiască piesele de vară cu ceva mai călduros. Rochiile, fustele, pantalonii scurți, totul se ascunde cât ma departe pentru a face loc pantalonilor, puloverelor și hanoracelor... Aici te rugăm să faci o pauză. Nu te grăbi. Schimbarea datei în calendar nu este altceva decât un semnal că ne putem permite să purtăm mult mai multe accesorii și să începem să stratificăm piesele noastre preferate. Și rochiile nu sunt doar pentru var

Vara indiană romantică

Vara indiană este fermecătoare. Căldura, care poate fi uneori chiar neplăcută, dispare odată cu primele vântulețe de toamnă. Frunzele sunt colorate în cea mai frumoasa paleta de culori a anului, iar dimineațile reci trec în dupa-amiezi placut însorite. Vremea ideală pentru plimbări și excursii romantice, pe care le poți încheia cu o ceașcă de ceai sau chiar un strop de ceva mai bun.

La prima vedere, rochia cu volane și dantelă se potrivește doar pentru vară, însa e suficient s-o asortezi cu botine, curea și geacă de piele și ai o ținută perfectă pentru primele zile de toamnă. Mai exact, această rochie lungă este foarte romantică și am fost surprinși de efectul final cu geacă. Rezultatul 10 din 10. Fiecare femeie are cel puțin un pic de romantism și tocmai în această rochie se poate acorda cu ușurință la nota poetică a sufletului.

Ținuta se bazează pe accesorii

Ne plac accesoriile. De la geantă până la parfum, deja ne știi. Accesoriile sunt cele care transformă fiecare piesă basic într-un outfit la care nu te-ai aștepta vreodată. Ia o rochie simplă albă și încearcă să o asortezi cu geacă de piele, cizme și geantă și ținuta pentru serviciu sau o întâlnire romantică e pe lume.

 A doua oară încearcă o geacă de blugi, un rucsac și adidași și ieși la cafea cu o prietenă. A treia opțiune ar putea fi un sacou, pantofi și o geantă business. Un look perfect pentru o întâlnire de afaceri, de exemplu.

Cercei de design din oțel 2in1
Promoție cu codul
Troli
Cercei de design din oțel 2in1
peste 2 zile la Dv.
Fashion W02M.11265.C
MPM Quality
Fashion W02M.11265.C
peste 2 zile la Dv.
Arată picioarele

Unele femei refuză să se îmbrace rochii și aleg mai degrabă îmbrăcăminte în stil street sau sport, dar dacă dau o șansă rochiei, constată că le place. Într-un spirit mai sportiv, este ținuta cu rochie confortabilă cu adidași și rucsac. Acest look în stil stret radiază o senzație de confort deplin, iar noi sperăm că vor mai fi multe zile în care ne vom arăta picioarele ...

Adidași Era
Până la -32 %
VANS
Adidași Era
peste 2 zile la Dv.
Doamnelor rucsac Delaney
Avantajos
Vuch
Doamnelor rucsac Delaney
peste 2 zile la Dv.
Cercei din oțel cu centru negru
Promoție cu codul
Troli
Cercei din oțel cu centru negru
peste 2 zile la Dv.
Colier dublu cu pandantive rotunde din oțel
Promoție cu codul
Troli
Colier dublu cu pandantive rotunde din oțel
peste 2 zile la Dv.