Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Beauty Weekend până la -60 %: O mulțime de evenimente, reduceri și cadouri
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Dacă nu mai știi ce să faci cu părul tău atunci îți prezentăm standardul de aur pentru îngrijirea părului deteriorat - noua serie de cosmetice profesinale pentru păr L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair. Folosind cu regularitate și corect aceste produse, părul tău va străluci ca niciodată.

Întreaga serie conține quinoa și proteine de grâu. Nici una dintre aceste ingrediente nu te-ai fi așteptat să le întâlnești în cosmetice, dar încercând această serie de produse nu vei mai dori altele. Quinoa poate pătrunde adânc în structura părului unde îl revitalizează eficient. Proteinele de grâu au efecte cu adevărat minunate, hidratează, întăresc, înmoaie, și îmbunătățesc starea firului de păr și ajută la prevenirea deteriorării.

 

 

Cu siguranță, nu vei fi surprinsă că primul pas este spălarea grijulie nu doar a părului, dar și a pielii capului. Prin urmare, masează bine șamponul la rădăcina părului, așa ca toate ingredientele să pătrundă cât mai adânc. Și nu uita, că șamponul se aplică anume la rădăcini, șamponarea pe lungimea părului este destul de contraproductivă.

Șamponul regenerativ din noua serie L'Oréal Professionnel este potrivit pentru toate tipurile de păr, dar dacă suferiți de păr uscat și deteriorat, va fi ideal pentru dumneavoastră. Șamponul curăță ușor și regenerează instantaneu părul deteriorat. În plus, părul tău nu se va încărca și va avea o strălucirea de până la șapte ori mai mare. Deci, te poți aștepta la un păr mult mai moale și mai neted.

 

 

După spălarea cu șampon vine timpul pentru mască. Masca e bine să o aplici pe părul uscat cu prosopul, pentru că anume așa va funcționa cel mai bine. Ce ține de aplicare, e mai eficient să fie aplicată pe lungime și la vârfurile părului și lăsați să acționeze 3-5 minute. Pentru un efect și mai bun, răsucește părul în coc și las-o să-și facă treaba.

 

Și la ce te poți aștepta? Spune adio capetelor despicate. Aplicâd regulat o mască hrănitoare, vei putea reduce deteriorarea exterioară părului până la 77%. Această mască bogată cremoasă este ideală pentru firul de păr normal sau gros.

Dacă o simplă mască ți se pare prea puțin, atunci încearcă Powermix shot. Adaugă aceste doze concentrate la masca ta preferată și oferă părului o regenerare sau o nutrifiere și mai calitativă. Poți face rost de un astfel de aditiv pentru părul vopsit, pentru ai îmbunătăți aspectul, sau în formă de ulei, care va asigura o protecție maximală a părului împotriva umidității, pentru o perioadă de până la 48 de ore.

Ultimul pas în îngrijirea părului uscat și deteriorat este uleiul multifuncțional fără clătire cu zece beneficii pentru păr. Stropește uniform părul spălat și uscat cu prosopul și nu-l clăti .După aplicare piaptănă-ți părul, ca sprayul să se distribuie peste tot.

 

Și care sunt acele beneficiii?

- Înlesnește pieptănarea și îmbunătățește controlul.
- Hrănește și hidratează.
- Regenerează părul deteriorat.
- Oferă părului moliciune.
- Ajută la regenerarea capetelor despicate.
- Oferă protecție termică până la temperatura de 230°C.
- Protejează de umiditate și are efect anti-frizze.
- Ajută la uscare și reduce timpul de uscare.
- Nu încarcă firul de păr.
- Protejează de poluare.

 

 

 

Pentru părul deteriorat aranjarea termică nu este cea mai bună alegere. însă dacă nu te poți lipsi de acest pas, atunci investește într-o placă de calitate. Ideală va fi una cu aburi. Spre exemplu Steampod 2.0 Retail este o placă de lux pentru păr, care combină presiunea înaltă a aburilor cu technologia Pro-Keratin pentru a îndrepta părul inflexibil și

zile
:
ore
:
minute
:
secunde