Acidul hialuronic miracol cosmetic

 

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă-n țară?

 

Multe femei cel puțin dimineața au senzația, că punând această întrebare ar putea auzi ca răspuns, să facă un pas în urmă să o vadă mai bine.

Deseori suntem excesiv de critice față de sine. Și ar fi suficient să alegem produsele potrivite, să îngrijim și să ne accentuăm frumusețea naturală.

 

Parte naturală a corpului nostru

 

Acidul hialuronic nu este o substanță, pe care o aplicăm dificil pe piele doar folosind creme scumpe. Dimpotrivă, este o parte naturală a materiei intercelulare, care poate fi găsit și în piele.

 

Când industria cosmetică a descopirit acidul hialuronic a început mai întâi de toate să fie folosit în domeniul chirurgiei estetice. În afară de faptul că poate reduce efectiv ridurile prin retenția apei, ajută și la formarea colagenului.

Îngrijire anti-riduri

 

Marca cehă Ryor, care a părut pe piață acum 30 de ani, folosește cu plăcere acidul hialuronic la crearea produselor pentru femei. E minunată crema cu acid hialuronic și celule stem din Alge marine, care stimulează intensiv formarea colagenului și elastinului. Tenul devine vizibil mai fin și mai ferm, fără necesitatea de a suporta proceduri medicale invazive. Crema este potrivită pentru femeile cu vârsta de peste 30 de ani, care vor să-și îngrijească pielea.

Pentru un efect mai intens e bine să combini crema cu un ser sau cu un gel. Serul conține 100% de acid hialuronic micromolecular. Acesta pătrunde mult mai adânc în epiteliu, oferindu-ți rezultate ideale. Serul gel este potrivit pentru toate tipurile de ten și pentru femeile de orice vârstă, care își doresc un ten proaspăr și tineresc, perfect hidratat și plăcut nu doar la vedere, dar și la atingere.

Hidratatare continuă

 

Aplică serul pe pielea curățată, dimineața și seara, înainte de aplicarea cremei. Îți recomandăm să aplici serul pe vârfurile degetelor și apoi să-l aplici pe piele prin atingeri fine. După aceasta aplicați și întindeți bine crema. Vă recomandăm serul revitalizant Ryor cu conținut foarte ridicat de acid hialuronic și ulei de argan, care a primit chiar și premiul BEPPA - Produs de calitate înaltă. Reduce vizibil porii și restabilește aspectul natural și tineresc al pielii.

Combinația de acid hialuronic și ulei de argan s-a dovedit a fi atât de eficientă încât marca Ryor a completat seria și cu o cremă. Această cremă de zi se absoarbe ușor, asigură hidratatre pe parcursul zilei și ajută la reducerea ridurilor fine la fel și la prevenirea înroșirii pielii. Profesioniștii din domeniul îngrijirii pielii recomandă întotdeauna folosirea produselor din aceeași serie. Produsele sunt concepute astfel încât se completează reciproc și ca rezultat oferă o îngrijire efectivă și armonioasă. Deci, nu îți poți dori nimic mai mult pentru pielea ta.

Spray și iar spray

 

O noutate cosmetică, care nu îți poate lipsi în poșetă este sprayul :-) Ryor vine cu un produs nou răcoritor, care conține acid hialuronic. Este vorba de un tonic ușor, în ambalaj practic de voiaj cu aloe vera și cu o aromă foarte plăcută. Este atât de delicat, încât poate fi aplicat în timpul zilei, oridecâte ori ai nevoie de revigorare, chiar și peste machiaj. Datorită parfumului delicat te vei bucura de el oricând. De asemenea îl poți folosi pentru reîmprospătarea pielii gâtului și decolteului.

Acidul hialuronic miracol cosmetic:

Cremă intensă de zi antirid pentru piele uscată SPF 15 Hyaluron-Filler + 3x Effect 50 ml
-11 %
Eucerin
Cremă intensă de zi antirid pentru piele uscată SPF 15 Hyaluron-Filler + 3x Effect 50 ml
peste 2 zile la Dv.
Mască extra hidratantă de curățare pentru față cu ceai verde Moisture + Freshness (Tissue Super Hydrating & Purifying mask) 28 g
Garnier
Mască extra hidratantă de curățare pentru față cu ceai verde Moisture + Freshness (Tissue Super Hydrating & Purifying mask) 28 g
peste 2 zile la Dv.