Ne place vara. Zilele infinit de frumoase, pline de soare, bronz ca din catalogurile de vacanțe exotice, de care de fapt, poți face rost și la piscină, petreceri cu prietenii, distracție sub cerul înstelat până noaptea târziu, excursii în natură... Grozav anotimp, nu crezi? Cu toate acestea, există un lucru pe care cele mai multe femei nu-l așteaptă cu nerăbdare, și anume alegerea unui costum de baie care să li se potrivească cu adevărat...

Deși fiecare femeie este frumoasă, în costum de baie, în rochie, fără ele, doar atunci când se simte bine în corpul ei.

Costumele de baie întregi sunt la modă. Ca să nu fie prea plictisitoare, poți opta pentru bretele cu design atipic, cu volane sau cu legare după gât. Chiar dacă ne plac trendurile și răsfoim reviste de modă, suntem în mare parte conservatiste. Ne uităm la modele roz și roșii, dar alegem clasica neagră? Negrul este nemuritor și nu-l putem exclude complet din garderoba noastră. În acest caz punem accentul pe accesorii.

În timp ce costumele de baie întregi sunt potrivite mai ales pentru înot, pentru bronzatul clasic la plajă e nevoie mai degrabă de un costum de baie din două piese. Când vine vorba de mărimile mai mari, adesea le respingem și le evităm, deoarece considerăm că cele întregi ne acoperă mai mult... Tot ce trebuie să faci este să alegi croiala potrivită a costumului de baie și poți fi vedetă pe plajă orice mărime nu ai purta. 

Versatile For Woman K5677/3
Calypso
Versatile For Woman K5677/3
peste 2 zile la Dv.

 

Ca să parafrazăm o vorbă clasică: "Nu există o siluetă urâtă, ci doar un costum de baie prost ales..." Deși, regula pentru alegerea lui este destul de simplă și nu ai nevoie de un stilist renumit pentru a o face. Accentuează-ți avantajele - cu culori, volane, volănașe, decupări, dantele și șireturi și ornamente multicolore.

Ai o figură triunghiulară? Alege un top extravagant și optează pentru un slip monocrom. Acest lucru îți va accentua sânii și va distrage atenția de la zona problematică. Poți folosi același principiu și pentru alte tipuri de siluetă.

Șlapi de damă nisipos III Black Multi
-15 %Lichidare de stoc
Roxy
Șlapi de damă nisipos III Black Multi
peste 2 zile la Dv.