Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Din două piese, întregi, cu șorturi sau clasice? Despre ce ar putea fi vorba în prag de vară, dacă nu despre alegerea unui costum de baie potrivit. Am amestecat pentru tine un cocktail, din care cu siguranță va alege fiecare eu al tău.

Pe ce mizează high fashion brands? Din nou sunt trendy bretelele accentuate, logo-ul , care nu poate fi trecut cu vederea și modele decupate cu rafinament. Crede, că aceste modele simple atemporale vor rezista în garderoba ta câteva sezoane. Iar pe lângă ele fă rost și de piese mai diverse. Nu ne vom minți, pentru sezonul estival doar un costum de baie nu e suficient.:-)

 

Culorile și diversitatea fac parte din vară ...Ornamente etno, exotice sau dungi colorate, toate sunt permise. E suficient doar să alegi în ce vei fi tu însuți. Nouă anul acesta ne-a atras atenția, dar sperăm că și ție, colecția de costume de baie ROXY. Prin ce? Prin varietatea de combnație a croielilor și ornamentelor. Cu siguranță fiecare dintre voi va alege croială potrivită pentru silueta sa. Și dacă costumele de baie din două piese nu sunt favoritele tale, alege unul întreg.

 

 

La fel de perfecte sunt și accesoriile, pe care le vei combina ușor cu costumul de baie, indiferent dacă e vorba de șlapi, geantă de plajă sau rochii confortabile. Dacă e vorba de ceasuri și bijuterii, verificați dacă sunt destul de rezistente la apă. :-) La ceasuri țineți cont de etanș, iar la bijuterii de calitatea materialului. Nu fiecare va rezista influiența clorului sau apei de mare.

Geanta sau rucsacul sunt echipamentul indispensabil pentru plajă. Și ce ascund de obicei? Prosopul, puține cosmetice, sticla cu apă, ceva de citit sau de ascultat. Dintre echipamentele necesare fac parte disigur și șlapii, iar în calitate de accesoriu de modă, dar și ajutor practic nu uitați de diferite pălării, fără care nu veți putea ieși la soare.

Deja acum trebuie ne ferim cu atenție de razele de soare trădătoare și să ne străduim să alegem cu mare grijă cosmetice solare. Și mai mult o vom face vara, când pielea noastră e expusă luminii solare în fiecare zi. Desigur merită să investești în produse calitative, care îți vor proteja pielea în orice circumstanțe. Și nu uita, îngrijirea după bronzat este la fel de importanta ca cea de înainte. Aceasta ajută la calmarea și hidratarea pielii și de multe ori prelungește durata bronzului. :-)

Ce ține de parfumuri, vara ar fi mai bine să alegi arome mai ușoare și mai proaspete. Nouă ne-au căzut tronc la inimă Davidoff Cool Water Pacific Summer, Calvin Klein CK One Summer și Jil Sander Sun. De rezistența lor vei fi satisfăcută și în zilele toride de vară.

Ți-a plăcut inspirația cu costume de baie? Dacă da, o poți partaja prietenilor pe rețelele sociale.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde