Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mulți dintre noi și-au schimbat planurile călătoriilor de vară, noi însă am decis să nu renunțăm la ținutele de vacanță și să vi le arătăm în străduțele ascunse din Praga, unde cel puțin pe un timp îți poți imagina că ești la Roma, New York sau în Parisul romantic.

 

 

Îți dorești o ținută elegantă, dar totodată confortabilă în care să hoinărești în orașul vechi? Încearcă pantalonii culotte, care datorită croielii sale îți vor accentua talia și vor ascunde eventualele imperfecțiuni. Cu ce îi asortezi? Și aici e valabilă regula mai simplu e mai frumos. Un tricou simplu cu bretele înguste, bijuterii minimaliste și geantă croșetată. Rămâne doar să decizi dacă vei merge pe jos sau pe scuter, dar nu te îngrijora cu acest outfit vei face față în ambele cazuri. :-)

 

Ești fană a modei street și nici vara nu îți pot lipsi tenișii Vans? Asortează-i cu șorturi în stil baker shorts și tricou basic. Iar când va fi o zi mai răcoroasă e suficient să îmbraci un hanorac extins, care îți va servi și ca rochie.


Dacă în interiorul tău e ascuns un suflet romantic, atunci acest outfit este anume pentru tine. Rochia cu volane și buline drăguțe și sandalele roz cu floricele fine este completată ștrengărește de scurta din piele. Oriunde te-ai afla, poți închide ochii și-ți poți imagina pe o clipă că ești în Parisul îndrăgostit.