loading

Pe scenă apar fustele și tenișii

Martie e în sfârșit aici. După gerurile de iarnă, cu toții (inclusiv și iubitorii de zăpadă) așteptăm cu nerăbdare, când vom înlocui cizmele îmblănite, eșarfele calde și jachetele de iarnă cu sacouri de primăvară, jachete de blugi și tenișii preferați.

Tocmai a venit timpul să lăsăm să intre în garderoba noastră o adiere de vânt proaspăt. Doamnele pot începe procesul de schimbare în zâne de primăvară cu părul despletit, iar domnii își pot pune ochelarii de soare și înlocui căciula cu un chipiu.

Haideți după culori

Natura se începe a colora și nici garderoba noastră nu poate rămâne în urmă:-) Culorile și primăvara sunt de nedespărțit. Poate că nu sunteți obișnuiți să purtați modele multicolore, dar sfatul nostru este ->înviorați-vă modelul preferat cu o piesă neobișnuită. O piesă , pe care, în mod normal nu ați procura-o.

Purtați de obicei culoarea neagră? Excelent, atunci o puteți combina cu o fustă plisată de un roz neon. Alegeți de obicei nuanțe neaccentuate? De data aceasta alegeți un tricou gri cu buline aurii. Cu nuanțele metalice nu veți da greș, fie că veți alege bronzul sau cuprul.

Nu sunteți gata de experimente? Încercați să fiți mai curajoase cel puțin prin combinarea materialelor. Domnilor, desigur nu le stă la inimă culoarea roz, deci vor fi bucuroși să afle, că și culoarea gri va fi primăvara aceasta trendy. E suficient să combinați diferite nuanțe de gri și veți fi așa-zis matchy-matchy.:-)

Elegant cu ornamentele jucăușe


Și dacă nu veți dori să purtați teniși? Atunci puteți fi doamnă seducătoare sau domn elegant.

Pentru ocaziile formale și festive alegeți ornamente mai curajoase. În loc de piese de o singură culoare, încercați să alegeți ceva mai interesant -vă plac mai mult bulinele sau pătrățelele? Sau poate că dungile sunt preferatele dumneavoastră? Rochia cu buline sau cămașa cu pătrățele roșii pot face minuni. Ornamentele pot înviora orice outfit.

La fel poate face minuni culoarea roșie. În afară de rujul roșu, desigur îi puteți oferi loc în garderoba de primăvară. Roșul nu va plictisi niciodată, mai ales în combinație cu albastrul. Aceste două culori sunt prietene vechi și se înțeleg la fel de bine, cum vă înțelegeți dumneavoastră cu cea mai bună prietenă. :-) Iar dacă luăm în considerație, că bărbații adoră albastrul, atunci când veți merge la braț cu soțul îmbrăcat în albastru, iar dumneavoastră în roșu, veți fi o pereche perfectă.

Care sunt must -have de primăvară?

Vă întrebați, ce trenduri ne așteaptă primăvara aceasta? Avem o ocazie minunată să înlocuiți geanta elegantă (care se asortează perfect cu cizmele și jacheta) cu un rucsac practic. Fusta preferată o puteți purta cu pantofi, dar și cu teniși, eșarfa masivă înlocuiți-o cu una transparentă. Încălțați converșii preferați. încercați un parfum proaspăt și puneți-vă ochelarii de soare. Pur și simplu alege ceea, în ce primăvara poți să  #fiituinsuti

info@vivantis.ro9-17 ore+40 312 295 132
Prețuri rezonabilex
Cu mare drag adaptăm ofertele personalizate pentru Dvs, și pentru ca să reușim, utilizăm fișierele cookie.
Utilizând acest site, vă dați acordul pentru utilizarea cookie. Mai multe informații
OK
prvni