Deschideți ferestrele și dulapurile! Iarna încet-încet ne spune adio, iar primele raze ne anunță ceea ce simțim cu toții... Primăvara is back ? Vino alături de noi să întâmpinăm întoarcerea anotimpului tău preferat și inspiră-te de selecția noastră pentru următoarele săptămâni.

În timp ce, odată cu venirea primelor zile reci, alegem intuitiv culori mai întunecate, care ne încălzesc și inconștient, primăvara ne îndeamnă să facem contrariul. Fiecare sezon este puțin diferit, se inspiră din cel precedent sau reacționează la el. Designerii încearcă să se delimiteze, să vină cu ceva nou...

Tendințele acestei primăveri sunt o reacție la lunile mohorâte pe care le-am petrecut înconjurați și constrânși de măsuri pandemice și de situație tristă. Și vin în stil mare, cu culori adesea prea strălucitoare și țipătoare. Primăvara nu se teme să înflorească. Dă la o parte restricțiile, dă jos negrul și îmbracă-te în culori. Înflorește frumos ca lalelele, narcișii sau zambilele. Inspiră-te de toate culorile naturii.

Inel fermecător din argint cu zirconii GR044W
Până la -52 %Lichidare de stoc
Brilio Silver
Inel fermecător din argint cu zirconii GR044W
peste 2 zile la Dv.
Cercei din oțel cercuri cu cristale
Promoție cu codul
Troli
Cercei din oțel cercuri cu cristale
peste 2 zile la Dv.

Paleta de culori aprobată de maeștrii modei pentru sezonul următor pentru unele dintre noi ar putea fi un pic cam mult. Sigur, pentru Lily Collins în rolul lui Emily in Paris, nu e o problemă, dar nu toate ne vom simți confortabil, îmbrăcate pentru a ieși în oraș într-o haină de culoarea anului "Veri Peri" asortată cu o geantă portocalie stridentă sau pantofi roz.

Sunt trendy, de exemplu, modelele inspirate de moda etnică sau din era hippies, dungi combinate cu franjuri. În plus, ca un bonus plăcut, o astfel de piesă cu ornamente poate distrage în mod eficient atenția de la orice imperfecțiune a siluetei. Primăvara ne îndeamnă să ne întoarcem obligatoriu la rochii. Aruncați pantalonii, arătați picioarele și bucurați-vă, pentru că iarna își pierde puterea.

Inel tricolor din oțel KRS-247
Până la -25 %Lichidare de stocPromoție cu codul
Troli
Inel tricolor din oțel KRS-247
peste 2 zile la Dv.

Atunci când vorbim despre trendurile purtabile pentru primăvară, nu putem uita de rochiile cămașă, care se potrivesc și avantajează orice siluetă, trebuie doar să alegi croiala potrivită. Și denimul? Dacă adori rochiile ca Lucka și trendul blugilor pe șolduri sau în clopot nu te atrag, optează pentru altceva și alege o rochie din denim.

Ținuta rezultată este perfectă, incredibil de confortabilă și, în ceea ce privește ținutele casual, suficient de versatilă pentru a ieși la o plimbare, la cinema sau la o întâlnire. Înlocuiește tenișii cu sandale sau balerini, geanta de mână cu o borsetă, sau altfel cum îți place. Nu uita, e trendy să te simți bine în ceea ce porți.

Inel din argint cu pietricele 198282CZ
Până la -23 %Lichidare de stoc
Pandora
Inel din argint cu pietricele 198282CZ
peste 2 zile la Dv.
Brățară sport cu perle albastre JL0342
JwL Luxury Pearls
Brățară sport cu perle albastre JL0342
peste 2 zile la Dv.