Ce se poartă și ce nu va trece cu siguranță pe lângă tine? Știm foarte bine ce este IN după părerea trendsetterilor cu renume, dar nu am fi noi dacă nu am proceda în felul nostru. Am adunat pentru tine câteva idei cum să te îmbraci conform ultimelor tendințe, dar să folosești și piese basic, pe care să nu-ți fie teamă să le porți și în sezonul următor...

Carourile ne vor însoți și în sezonul următor, prin urmare, dacă ai cumpărat toamna o piesă în carouri, ai ales minunat... Paltoanele de lână în carouri nu sunt doar o noutate fierbinte de modă, ci și te vor încălzi de minune. În plus, se stratifică frumos, iar stratificarea este un trend în sine.

Modelul poartă un pulover cald cu guler înalt de culoare camel, care este una dintre culorile sezonului. Gulerele robuste și puloverele cu guler înalt protejează perfect împotriva frigului și a vremii reci și sunt din nou cele mai importante legi ale dictatului modei. Și borseta? Încă mai este IN.

 

Absolut atemporală este cămașa simplă albă bărbătească, cu manșete late, care ne place în mod deosebit. Deci, nu ar trebui să lipsească din garderoba ta. Dacă o vei asorta cu pereche de pantaloni scurți din piele cu o croială mai largă și o jachetă călduroasă din lână peste ea, poți ieși la o cafea sau la un film.

Asortează pantalonii scurți cu cizme și mergi mai degrabă cu mașina, în acest caz te va încălzi și tinerețea, frumusețea și o ceașcă de cafea fierbinte. Dacă nu ai curajul să porți pantaloni scurți, optează pentru colanți sau pantaloni cu aspect de piele. Acesta este unul dintre tendurile, care revin în mod repetat.

Banks AX4327
-10 %
Armani Exchange
Banks AX4327
estimam pe 24.4. la Dv.
Cercei din argint Infinit AGUP1192
Cadou
Beneto
Cercei din argint Infinit AGUP1192
estimam pe 24.4. la Dv.
Inel de lux placat cu aur Vittore 5028972
Swarovski
Inel de lux placat cu aur Vittore 5028972
estimam pe 24.4. la Dv.

 

Unul dintre trucurile noastre cele mai îndrăgite atunci când creăm un outfit, este folosirea nuanțelor unei culori. Jocul cu culorile nu este tocmai un lucru ușor pentru fiecare, mai ales atunci când vorbim de culori și ornamente mai îndrăznețe. Cu această combinație poate face față aproape oricine, fără să-și piardă amprenta stilistică.

Ce ține de accesorii, domnește culoarea aurie, nu numai în cazul bijuteriilor, ci și al ceasurilor și al aplicațiilor metalice de pe genți, portofele și pantofi. Și dacă tot vorbim de genți, cu siguranță o vei găsi pe cea mai potrivită pentru tine printre trendurile actuale. Acestea variază de la genți mini până la genți maxi à la "cu cât mai mari, cu atât mai bine".

 

Inel fermecător placat cu aur cu zirconii FIVE Gold AN01-210
PDPAOLA
Inel fermecător placat cu aur cu zirconii FIVE Gold AN01-210
estimam pe 24.4. la Dv.