Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Îți ia vopsirea unghiilor mult timp și nu reușești să vizitezi un salon de manichiură? În acest caz, s-ar putea să te intereseze unghiile false de la marca KISS. Scopul acestei mărci este ca fiecare dintre noi să aibă propriul nostru salon cosmetic acasă. Produsele cosmetice de calitate înaltă de la marca KISS îți vor economisi timpul, efortul și banii, iar rezultatul va merită văzut.

 

 

Poți să spui adio vopsirii unghiilor și așteptării până când se va întări oja.

Manichiura ta va depinde doar de lipirea rapidă și nimic mai mult.

Avantajul unghiilor artificiale este, de asemenea, că le poți folosi de mai multe ori. În portofoliul mărcii KISS vei găsi un număr inepuizabil de modele în mai multe linii:

 

 

Salon Acrylic French & Nude Nails - Manichiură franceză sau unghii nude cât ai clipi cu ochii. Unghiile false franceze Salon Acrylic French sunt realizate folosind tehnologia de infuzie acrilică. Sunt de aceeași calitate ca de la o profesionistă, dar în comparație cu cele de la salon, sunt mai subțiri și au o suprafață perfect netedă. Poți purta unghiile din această serie așa cum sunt sau le poți completa cu oja preferată.

Gel Fantasy - După cum sugerează și denumirea, acestea sunt unghii cu gel, cu care poți expecta la o strălucire fermecătoare, la cea mai netedă suprafață și la diferite culori. Aplică un strat subțire de lipici pe unghia ta și pe tipsul artificial, apasă bine una spre alta, ține-le circa cinci secunde și gata.

Salon Naturals - Unghiile din această serie sunt similare cu unghiile profesionale din acril, pe care le cunoaștem din saloanele de manichiură. Datorită acestui fapt, sunt o alegere sigură chiar și pentru profesioniștii din domeniu. Sunt mult mai rezistente și pot fi ușor îndepărtate și înlocuite cu altele. În fiecare set din gama Salon Naturals vei găsi și lipici. Sunt potrivite pentru a le vopsi și pot fi tăiate și ajustate la orice formă.

imPRESS - Manichiură perfectă ușor și rapid chiar și fără lipici. Unghiile imPRESS au o tehnologie brevetată SuperHold, datorită căreia pentru aplicarea lor, nu este necesară nicio picătură de lipici. Din această linie, poți alege unghii pentru fiecare ocazie - de la cele mai naturale la cele mai extravagante modele.

Ați testat: 100% dintre cliente recomandă.
Clientele noastre au îndrăgit foarte mult aceste unghii. Una dintre ele ne-a confirmat că unghiile ei au rezistat o săptămână întreagă înainte ca una să înceapă să se dezlipească după ce a spălat vasele.

 

Dar asta nu e tot. Marca KISS oferă, de asemenea, accesorii pentru unghii, cum ar fi pile, lipici pentru unghii, dizolvant pentru îndepărtarea ojei și pentru îndepărtarea ușoară și rapidă a unghiilor artificiale, la fel și autocolante, datorită cărora le poți oferi unghiilor un look special.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde