Un an în mișcare - inspirație sportivă cu Karolina Kokešová

Începutul unui nou an este, de obicei, plin de multe rezoluții și planuri pentru viitor. Ne imaginăm cum vom face mai multe exerciții fizice, vom mânca mai sănătos și vom scăpa de obiceiurile proaste. Haideți să uităm împreună de tot ce "trebuie" și pur și simplu să ne bucurăm de noul an. Și să-l trăim în cel mai bun mod posibil, nu numai din perspectiva modei și aspectului exterior, ci și în ceea ce privește condiția fizică și mentală. Activitatea fizică suficientă este cheia pentru ambele și, după cum știm cu toții, avem nevoie și de ceva frumos de îmbrăcat.

Inspirace z výprodeje s Karolínou Kokešovou

...doar haine nepotrivite. Dacă nu ești fan al alergatului pe orice vreme, dar nici al sălilor de sport aglomerate, găsește-ți calea proprie. Mergi cât mai mult și nu ocoli scările, care îți vor ieși în cale, ci urcăle fără a ezita, chiar și de două ori.

Îți poți permite un ușor trening cardio practic în fiecare zi și în orice loc, trebuie doar să alegi un ritm mai alert și să transformi o plimbare standard într-un antrenament destul de bun. Nu uita de smartwatch, îți va măsura performanțele așa cum trebuie.

Antrenamentul cu un antrenor la sală, crossfit-ul intens sau orele regulate de yoga... Toate sunt minunate și dacă le accepți ca parte a stilului tău de viață, te vei bucura în curând de roadele muncii tale sub forma unei siluete impecabile, împreună cu mărimea râvnită mai mică. Dar uneori vrei pur și simplu să ieși în natură, departe de aglomerație, mai ales în ultimii ani.

Poți lua doar strictul necesar și merge la o plimbare lungă. Singurul scop este să relaxezi și să te miști în aer liber, să îți limpezești mintea și să nu te gândești la nimic. Să pășești pas cu pas pe calea către un eu mai sănătos. Pentru aceasta ai nevoie de un outfit confortabil și totodată stilat, astfel nu îți va lipsi nimic pentru senzația de perfecțiune...

Adidași UA Ultrarange Exo
AvantajosPromoție cu codul
VANS
Adidași UA Ultrarange Exo
peste 2 zile la Dv.
Brățară roșie Cabala cu zircon 13005.3
Evolution Group
Brățară roșie Cabala cu zircon 13005.3
peste 2 zile la Dv.

Cunoști cu siguranță toate PLUSURILE unui stil de viață activ și mai adăugăm încă unul - lookul sport își oferă libertate. Mai ales după o zi petrecută la birou, în mașină, la serviciu, în care trebuie să respecți dress codul... Alege un set trening confortabil, setează modul SPORT și mergi la sală, la yoga sau pur și simplu la plimbare, va fi ceva minunat!

Bucură-te de libertatea de mișcare și lasă eu-ul propriu să decidă. La sală, în parc sau acasă, să ne antrenăm cu stil... ?

W03BL Smartwatch - Blue
-31 %
Wotchi
W03BL Smartwatch - Blue
peste 2 zile la Dv.