Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu
 

+Filtru

Brand
+ -

MAC
A
B
C
D
E
F
G
H
CH
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Șterge

MAC in-stoc

MAC nume simplu înseamnă într-o coajă de nucă machiaj Art Cosmetics (MAC uneori). Brandul a fost înființată în anul 1984 când a fuzionat mai multe salon de coafură proprietar Frank Angelo cu make-up artist și fotograf Frank Toscano a crea o linie de produse cosmetice decorative, care ar îndeplini cerințele exigente ale fotografiei de moda. Inițial, marca MAC furnizate numai profesioniști din lumea modei, datorită calității ei, dar în curând a devenit interesat de celebritate, și că obtinut MAC cosmetice publicitate extraordinară.

În 90. MAC a deschis de mai mulți ani de magazine exclusiviste din întreaga lume, astăzi puteți cumpăra MAC machiaj în Republica Cehă. Celebritati, cum ar fi Cehia exemplul ei Alice Benda, lauda puteți citi cu nostru revista.

1998 MAC a cumparat brandul Estee Lauder, care continuă conceptul stabilit de MAC, precum și activitățile sale caritabile, printre care includ sprijinul Fundației pentru lupta impotriva SIDA. Cosmetice MAC nu sunt testate pe animale.

Filtre selectate:
MAC×
În stoc×

+-Filtru

8 produse

Sortează după:

Sus