Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Maybelline

4 produse
 

+Filtru

Preț
+ -

lei lei

OdDolei

Ascunde

Tipul produsului
+ -

Consistență
+ -

Șterge

Filtre selectate:
Noutăți ×
Maybelline ×
anulare filtre

+-Filtru

Sortează după:

  Linie de ochi Hyper Easy (Brush Tip Liner) 0,6 g
  Noutate
  Maybelline Linie de ochi Hyper Easy (Brush Tip Liner) 0,6 g
  estimam pe 1.10. la Dv. 37 lei
  Farduri de ochi cremoase ColorStrike(Cream-to-Powder Eye Shadow) 6,8 ml
  Noutate
  Maybelline Farduri de ochi cremoase ColorStrike(Cream-to-Powder Eye Shadow) 6,8 ml
  estimam pe 1.10. la Dv. 42 lei
  Gel rezistent la apă pentru sprâncene Tattoo Studio(Brow Waterproof Gel) 6,8 ml
  Noutate
  Maybelline Gel rezistent la apă pentru sprâncene Tattoo Studio(Brow Waterproof Gel) 6,8 ml
  estimam pe 1.10. la Dv. 47 lei
  Rimel gel pentru sprâncene Brow Fast Sculpt (Gel Mascara) 16 ml
  Noutate
  Maybelline Rimel gel pentru sprâncene Brow Fast Sculpt (Gel Mascara) 16 ml
  estimam pe 1.10. la Dv. 33 lei

Sus

Maybelline brand este mult mai mult decât doar un cosmetice la prețuri accesibile, dar de ultimă oră, cu un indiciu de stil de viata metropolitan. Acest brand reflectă adevărata energia New York, atitudinea și stilul său.

Familia Maybelline companie detinuta a fost infiintata in 1915. Fondator TL. Williams a numit compania după ce sora lui Maybel care l-au condus la ideea de a produce produse ușor de utilizat pentru a întuneca genele la. Inițial a fost un simplu amestec de vaselină și praf de cărbune, dar produsul a devenit un hit locală. Maybelline Tort Mascara este de doi ani mai târziu a devenit primul produs cosmetic ochi moderne pentru utilizarea de zi cu zi.

De-a lungul anilor, gama sa extins încet la toate domeniile de produse cosmetice decorative, dar reală lovit a fost rimel rezistent la apa Ultra Lash Mascara 60. an. Acesta a fost prima piață "automat" de masă rimel. Maybelline rimel a devenit un concept. În câteva mișcări ar putea crea un dens, strălucitor și de-a lungul un frumos genele negre.

Nu rămase în urmă oferă îngrijire a pielii. De exemplu, încercați să Maybelline machiaj perfect Piele pentru piele frumos hidratat, consolida și durează o perioadă lungă de timp în condiții absolut perfectă. Finisaj perfect pe aspectul de ruj, balsam sau îngrijirea Maybelline copii Buze, care hidrateaza buzele lungi de opt ore, protejând în același timp le de razele soarelui și revitalizeaza pielea delicata a buzelor. Veti simti exact în stilul celebrului slogan "Poate m-am născut pregătit, poate e Maybelline". Povestea perfecta. Îngrijire perfectă.

ACȚIUNE: Ia două produse din Maybelline pentru prețul de unul!

zile
:
ore
:
minute
:
secunde