Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Klapki 8-8-23641-20-805 Navy

Brand: BE NATURAL Cod: mBS0018
Variante produs (1):

Informații suplimentare

Înălțimea talpă: 2,5 cm
Piele de legume: Pantofi acest logo - ul este caracterizat prin aceea că tratamentul pielii au fost utilizate doar material vegetal natural, care face ca captuseala interioara si perfect respirabil wicking umiditate.
Sock detașabilă: Acesta este un branț de extracție, care pot fi ușor schimbate pentru o alta. Posibilitatea de a schimba branț sporește confortul atunci când poartă pantofi, și face curățarea interiorului pantofului.

Parametrii

Culoare de bază
albastru
Material
piele
Ornament
alt
Brand: BE NATURAL

Marca BE NATURAL de Jana este , în principal cu privire la natura fiecăruia dintre noi, în cazul în care „ BE NATURAL “ înseamnă ,, să fiu eu însumi și nasul, ceea ce un sentiment bun. „Toate modelele de încălțăminte din piele (piele), ambele fețe și și căptușeală. Tuned la ultimul detaliu. Pompe si pantofi sunt garnitură tăbăcite cu agenți de plante naturale, cizme de glezna si captuseala tesatura antibacteriene. marca este inspirat de natura, stil urban și eleganță clarificat. Ia de brand, care va da eleganță inspirat.

BE NATURAL
zile
:
ore
:
minute
:
secunde