Și așa cum o vedeți, nu se dă pe cinci băieți

 

Nikola la fel ca noi e din Chrudim. Orașul nu-i chiar mare și respectiv multă lume se cunoaște cel puțin din vedere. Dar oricum am fost mirați, că această "fetiță" firavă, înaltă numai 160 cm e fosta directoare a cursei Spartan Race și spre exemplu, organizează Army Run. ​​​​​

Am început să colaborăm cu Nikol și ne/am alăturat în calitate de parteneri în cel mai nou project al ei 360°challenge. Implicarea ei în Fashion storz nu este o întâmplare. Dacă există cineva, care-i capabil să inspire oamenii din jur și să le arate cum pot fi fericiți în corpul său și în general în viață, atunci nu-i nimeni altul decât Nikol.

Stilul workout

Aparențele înșeală

Nikol e îndrăgostită din copilărie de artele marțiale și chiar a participat la competiții. Face kick-box, karate și autoapărare. Mișcarea a devenit parte a ei, astfel s-a decis să i se dedice profesional. A început cu studiul la facultatea de Educație Fizică și Sport din Praga și una după alata a obținut licențe și experiență. Cu timpul a ajuns organizatoare a curselor Sport Race, cu care doi ani a cutreierat Europa și SUA. Nikola face 300 de tracțiuni și nu-i dispare zâmbetul pe buze. E incredibilă, spartană din cap până-n picioare.

Ceas Sigma pentru Niki

Ne-am dorit s-o bucurăm cu ceva pe Nikol și i-am dăruit un sporttester Sigma. La testat circa două săptămâni înainte de ședința foto și a rămas entuziasmată. Este după părerea ei ideal pentru antrenamentul sportiv la alergare sau la înnot. Pentru cineva, care dorește un antrenament la cel mai înalt nivel, doar pentru a se menține în formă, e acest ceas minunat.

Uneori schimb tenișii pe tocuri

 

Ca antrenoare este toată ziua îmbrăcată în outfituri sport și în teniși iar pe umăr poartă o geantă cu toate lucrurile necesare. Dar în calitate de organizatoare de curse, trebuie din când în când să îmbrace rochii și tocuri și să  le reprezinte. Și nu că nu-i place. Își pune cu plăcere cercei, își face coafură și îmbrăcată în fustă se bucură de partea sa de fată. Și-iistă bine ❤

Și în rol de damă sunt eu însumi

 

Motto-ul personal al simpaticei Nikol este "Visez cu plăcere vise, ca să le împlinesc și descoper obstacole, ca să le înving." Unul dintre vise a fost să aibă un câine. Un coleg, care va trăi împreună cu ea viața plină de mișcare și o va însoți în călătorii.

Astfel s-a decis pentru Elli, Border Colie, care i-a "vânat" inima. Și a devenit cea mai bună prietenă și membru a familiei ❤

Culorile și Desigual

Soarele spaniol și temperamentul arzător al femeilor Spaniole se reflectă în fiecare piesă Desigual. Gențile colorate de la Desigual se potrivesc pentru evenimentele de vară, dar și la un outfit de o singură culoare, pe care-l va ilumina într-o clipă. Alegeți-o pe cea mai potrivită, nu numai pentru vară ...

Backstage de la ședița foto cu Niki și Ellie

Ședința foto cu Niki a fost la stadionul atletic din Chrudim pe terenul workout, unde Niki face deseori antrenamente cu clienții și dar și singură. A luat-o și pe Ellie. Am fost cu toții încântați, cu excepția fotografului Honza, pe care a încercat să-l pape. ? Îi mulțumim Elliei, că nu a făcut-o și lui Honza că nu s-a lăsat mâncat.

Pentru Nikol mult succes la cursele  360°challenge, dedicate dezvoltării multilaterale și la 360°Academy, care ajută oamenii să se antreneze și să trăiască fără durere.