Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua di Gio pour Homme - gel de duș

Brand: Armani
Parfum este inspirat de frumusetea Pantelleria, în cazul în care Armani petrece vacanța. Acqua Di Gio pentru bărbați este creat liber și sălbatic, plin de libertate, vânt și apă. … Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum este inspirat de frumusetea Pantelleria, în cazul în care Armani petrece vacanța. Acqua Di Gio pentru bărbați este creat liber și sălbatic, plin de libertate, vânt și apă. Întreaga compoziție se bazează pe armonia perfecta de tonuri dulci și sărate de apă de mare și nuanțele subtile ale senzație de căldură soarelui pe pielea lui.

Compoziție

Cap

Orange, var, mandarina, iasomie, bergamot, lămâie

inimă

cyclamen, nucșoară, coriandru, violet, frezie, notele marine, piersica, zambila, trandafir

Fundație

ambră, patchouli, lemn de stejar, cedru, mosc alb

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde