Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Active Bodies - EDT

Brand: Adidas
Adidas Active Bodies este un miros aromat pentru toți bărbații sportivi. Parfumul are multe tonuri fermecătoare. Se deschide cu acorduri de aldehide, lavandă, tonuri verzi, chimen, lămâie și casia.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Adidas Active Bodies este un miros aromat pentru toți bărbații sportivi. Parfumul are multe tonuri fermecătoare. Se deschide cu acorduri de aldehide, lavandă, tonuri verzi, chimen, lămâie și casia. Lemnul de santal, pinul, trandafirul, frezia și lemnul de cedru sunt ascunse în inimă. La final, mirosul este fixat prin stirax, lichen, mosc, amberă, fasole Tonka și lambdanum.

Pe piată parfumul a fost lansat în anul 1990.

Compoziție

Cap
aldehide, lavandă, tonuri verzi, chimen, lămâie, casia
inimă
lemn de santal, pin, trandafir, frezie, lemn de cedru
Fundație
stirax, lichen, mosc, amberă, fasole Tonka, lambdanum
zile
:
ore
:
minute
:
secunde