Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ice Dive - EDT

Brand: Adidas
Mirosul proaspat si curajos al Adidas Ice Dive va va trezi simturile si va aduce energie in noi aventuri. Capul este compus din mentă, inima este formată din ciuperci și baza de mosc. Aceasta este… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Mirosul proaspat si curajos al Adidas Ice Dive va va trezi simturile si va aduce energie in noi aventuri. Capul este compus din mentă, inima este formată din ciuperci și baza de mosc. Aceasta este compoziția inovatoare a mirosului din 2001.

Piața a fost lansată în 2018.

Compoziție

Cap

mentă

inimă

Pakosta

Fundație

mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde