Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Get Ready! For Her - Get Ready! For Her - Deodorant cu pulverizator

Brand: Adidas
Pasiune. Spontaneitate. Viața pe care trăim la maxim. Duo editie limitata Adidas Pregateste-te! Acesta este inspirat de modul de viață colorat brazilian. Colectia parfum Pregătește-te! sărbătorește… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Pasiune. Spontaneitate. Viața pe care trăim la maxim. Duo editie limitata Adidas Pregateste-te! Acesta este inspirat de modul de viață colorat brazilian. Colectia parfum Pregătește-te! sărbătorește modul unic în care brazilienii arata entuziasmul lor pentru sport și dragoste pentru El. Sticlele transporta culori vii și optimiste inspirate de Brazilia, radiante de energie, distracție și spontaneitate.

Adidas Pregătește-te! Pentru parfum ei este umplut cu tonuri de fructe colorate evidențiate cu semnătura floral exotic. Parfumul se deschide cu un cocktail vibrant de pepene verde suculent, și grenadine spumante portocale braziliene. Inima se dezvolta in amestec unic floral-fructat constând nuferi elegante și trestie de zahăr dulce. Baza de mosc si cedru, împreună cu chihlimbar cald completeaza senzual, sentimentul persistent.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

pepene verde, grenadine, portocaliu

inimă

Nuferi, trestie de zahăr

Fundație

lemn de cedru, mosc, ambră