Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Alien Essence Absolue - EDP (reîncărcabil)

Thierry Mugler parfum este o nouă ediție a Alien 2,012. Bogat parfum, intens Thierry Mugler Alien Essence Absolue subliniază frumusețea fiecare femeie. Thierry Mugler Alien parfum Essence Absolue… Descriere și parametrii

Descriere

Thierry Mugler parfum este o nouă ediție a Alien 2,012. Bogat parfum, intens Thierry Mugler Alien Essence Absolue subliniază frumusețea fiecare femeie. Thierry Mugler Alien parfum Essence Absolue este parfum bogat si extrem de feminin emit energie mistică.

Compoziție

Cap

iasomie

inimă

rădăcină de iris, lemn de casmir

Fundație

tămâie, smirnă, ambră, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde