Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Ambré - EDT

Brand: Baldessarini
El a spulberat pământ și ocean - acum întoarse privirea spre norii și cerul deasupra lor. Bine ați venit la oameni din lumea Baldessarini, în cazul în care încrederea și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

El a spulberat pământ și ocean - acum întoarse privirea spre norii și cerul deasupra lor. Bine ați venit la oameni din lumea Baldessarini, în cazul în care încrederea și stilul sofisticat, împreună cu ispititoare intra in dimensiunile superioare.  Potrivește sigiliul lui de soliditate și bilanțul, nu are - spre deosebire de altele - nu au nimic de a dovedi, are o imagine de ansamblu și păstrează stilul tau. Personificare a echilibrului și de perspectivă este parfumul Baldessarini Ambré. Lux, combinate cu spumant plin de seducție surprinde perfect caracterul parfumului.

Compoziție

Cap

whisky, mandarine, mere rosii

inimă

violet, piele

Fundație

lemn de stejar, chihlimbar, vanilie

zile
:
ore
:
minute
:
secunde