Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Amore Mio Passion - EDP

Brand: Jeanne Arthes
Parfum Rețeaua de apă Amore Mio Passion de Jeanne artheṣu de brand a fost creat în 2014 și este clasificat ca arome florale-fructe. La început, există floare de piersic, zmeura si mandarina, inima… Descriere și parametrii

Descriere

Parfum Rețeaua de apă Amore Mio Passion de Jeanne artheṣu de brand a fost creat în 2014 și este clasificat ca arome florale-fructe. La început, există floare de piersic, zmeura si mandarina, inima constă pur din flori și în cele din urmă este vanilie, paciuli, mosc alb si lemn de cașmir.

Compoziție

Cap

floare de piersic, zmeură, mandarina

inimă

bujor, iasomie, orhidee

Fundație

vanilie, paciuli, mosc alb, lemn de cașmir

zile
:
ore
:
minute
:
secunde