Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Fate - EDP

Brand: Amouage
Parfum Rețeaua de apă Fame pentru bărbați de la marca Amouage este un oriental-lemnos, aromă pronunțată. La începutul pieilor mandarina, pelinul, chimen, ghimbir, șofran - în copahu balsam de inima,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Parfum Rețeaua de apă Fame pentru bărbați de la marca Amouage este un oriental-lemnos, aromă pronunțată. La începutul pieilor mandarina, pelinul, chimen, ghimbir, șofran - în copahu balsam de inima, imortelă, labdanum, tămâia, tămâie, trandafir, și în cele din urmă introduce mosc, lemn dulce, lemn de santal, lemn dulce, cedru, labdanum.

 

Acesta a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

mandarina, pelin, chimen, ghimbir, șofran

inimă

copahu balsam, imortelă, labdanum, tamaie, tămâie, trandafir

Fundație

mosc, lemn dulce, lemn de santal, lemn dulce, cedru, labdanum

Parametrii

Origine
Arabă și orientală
zile
:
ore
:
minute
:
secunde