Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aoud Ever - EDP - REDUCERE- fara celofan

Brand: Montale
Montale Aoud Ever's Oriental parfumul este atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Capul este format din lămâie, bergamot și mandarine, inima constă din lemn de santal alb, patchouli și piper negru… Descriere și parametrii

Descriere

Montale Aoud Ever's Oriental parfumul este atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Capul este format din lămâie, bergamot și mandarine, inima constă din lemn de santal alb, patchouli și piper negru, iar baza este din piele, fasole Tonka și ambră cenușie.

Lansat în 2012.

Compoziție

Cap

agarwood, citron, bergamot, mandarinka

inimă

vetiver, bílé santalové dřevo, pačuli, černá pepř

Fundație

kůže, šedá ambra, fazole Tonka

Parametrii

Origine
Franceză